REKLAMI GEÇ

SÜPERLİGİN GÖZDESİ HOROZ

SÜPERLİGİN GÖZDESİ HOROZ

Denizlispor’da bir çok futbolcu süperlig kulüplerinin radarına takıldı. Denizlispor Teknik Direktörü İldiz bazı oyuncuları için görüşünün sorulduğunu açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Nisan 2019 Salı, 11:51

Spor Toto 1. Lig’de oynadığı futbol ile öne çıkan takımların başında gelen lider Denizlispor’da pek çok futbolcu süper lig kulüplerinin radarına takıldı.
Özellikle hücum hattındaki oyuncular için pek çok süperlig kulübünün keşif ekibini Denizlispor maçlarına gönderdiği öğrenildi.
Yeşil siyahlılarda Ziya Alkurt ve Akhisarspor’dan kiralanan Alperen Babacan için bazı kulüplerin devreye girme hazırlığında olduğu öğrenildi.

Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz de Ziya Alkurt’un Trabzonspor, Alperen Babacan’ın ise Galatasaray ile anılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bazı kulüplerin futbolcularla ilgili görüş istediğini kaydeden İldiz, “Göz önünde olan bir takımız. Bütün takımlar bizim maça farklı bir atmosferde hazırlanıyorlar. Bu nedenle diğer takımlarda bize dikkat çekiyor. Bizim kadromuzu inceliyor. Sadece Ziya ve Alperen’le değil birçok oyuncumuzla ilgili görüş isteyenler var. Bunlar güzel şeyler. Demek ki doğru yoldayız. Kendi içimizde de konuşuyoruz. Bizim önceliğimiz Denizlispor’u layık olduğu yere çıkarmak. Ama oyuncularımızın büyük takımlarla isimlerinin anılması bizleri mutlu ediyor. Daha iyi ve çok çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..