REKLAMI GEÇ

TAKATLARI KALMADI

TAKATLARI KALMADI

Maçın bitiş düdüğünden sonra futbolcular kendilerini yere bıraktı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Ekim 2019 Pazar, 22:57

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe’yi konuk eden Yukatel Denizilspor sahasında yine puan kaybetti ve rakibine 2-1’lik skorla boyun eğdi.

Yeşil siyahlılar karşılaşmanın 62’nci dakikasında Vedat Miriqi’nin sayısı ile skoru 2-0’a getiren rakibine bu dakikadan itibaren sahada nefes aldırmadı.

Baskı kuramasa da maçın temposunu artıran yeşil siyahlı takım özellikle uzun toplarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Özellikle ikili mücadelelerde bu dakikadan itibaren rakibine göz açtırmayan Horozlar, 73’te Aissati’nin ortasında Oscar’ın kafa vuruşu ile farkı bire indirdi.

Golden sona ataklarını daha da artıran yeşil siyahlılar Fenerbahçe’yi hataya zorlasa da karşılaşmanın bitiş düdüğüne kadar aradığı eşitlik sayısını bulamadı.

Özellikle bu bölümde sahada basmadık yer bırakmayan Mustafa Yumlu sık sık gol vuruşu yapmak için Fenerbahçe ceza alanına sokulsa da aradığı fırsatı bir türlü yakalayamadı. Maçın son bölümünde Fenerbahçeli futbolcular yorgunluk belirtisi gösterirken taraftar desteğini arkasına alan yeşil siyahlılar ayakta kalan takım oldu. Maçın bitiş düdüğünden sonra Fenerbahçeli futbolcular takatsizlikten, Denizlisporlu futbolcular da üzüntüden kendilerini yere bıraktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

FB1907   -  Bağlantı 21 Ekim 2019, 18:07

Ya böyle yanlı bir haber yayına alınır mı? Takatsizlikten yere çökmüş Fenerbahçeliler öyle mi Denizlispor ikinci yarı iyi mücadele etti tamam da Fenerbahçe kötü olduğu için mi kazandı?!!!