REKLAMI GEÇ

Takım bulamayan futbolculara Çelikkol’dan çağrı

Takım bulamayan futbolculara Çelikkol’dan çağrı

Transfer politikasını daha çok maliyetsiz yada düşük maliyetli futbolculara yönelik sürdüren Denizlispor yönetiminden, transfer döneminin kapanmasına kısa süre kala son atılım…

/ DENİZLİSPORHABER / 30 Ağustos 2013 Cuma, 13:04

Denizlispor yönetimi maliyeti düşük oyuncular yada bonservisi elinde olan futbolculara yönelik transfer politikası ile camianın hem takdirini toplamış hem de bazı kesimler tarafından eleştirilmişti. Yeşil siyahlı kurmaylar bu politikasını bir adım daha geliştirdi ve transfer döneminin kapanmasına iki gün kala tüm futbolculara kapılarını açtı.

Yeşil siyahlı kurmaylar yaptıkları çağrıda ‘takım bulamayan ‘ futbolculara seslendi, Denizlispor’un kapısının ardına kadar açık olduğunu duyurdu.

Asbaşkan Hikmet Çelikkol, Türkiye’de pek çok iyi oyuncunun transfer dönemini iyi değerlendiremediğini, takım bulamama tehlikesi içinde olduğunu hatırlatarak; “Bonservisi elinde olan, takım bulamamış futbolculara buradan sesleniyorum. Denizlispor’un kapısı her zaman açık. Son iki gün kaldı ve bu fırsatı iyi değerlendirmelerini tavsiye ediyorum” dedi.

Çelikkol bir de şart öne sürdü. Deneyimli yönetici; “Takıma faydalı olacağını düşünen, gözünü ilk onbirde yer almaya dikmiş olan her futbolcuyu bekliyoruz. Ama bize faydası olmayacak kimseyi de takıma almayız. Ona göre bu sezon anlaşma yapamayan arkadaşlar iyi düşünsün öyle gelsin” dedi.

BALIKESİR BULUTLARDA!

Çelikkol, Balıkesirspor deplasmanından üç puanla döneceklerini söyleyerek, “Rakibi ilk iki haftadaki performansına bakarak fazla büyütüyorlar. Ben öyle düşünmüyorum. Bana göre Balıkesirspor bulutların üzerinde gösterilmeye çalışılıyor ama öyle bir takım değil. Sımac ve Bülent Ertuğrul’un takım defansına yaptıkları katkıyı görüyorsunuz. Haftalar ilerledikçe daha da iyi olacaklar. Yenal’ın takıma girmesi ile orta alandamücadele gücümüz de artacaktır. Yenal büyük katkı koyacak bir futbolcu. Süleyman Çelikyurt da henüz tam performansını sahaya yansıtamıyor. Onun da zamana ihtiyacı var. Her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Performansını tam olarak sahaya yansıttığı zaman çok farklı bir takım olduğumuzu herkes görecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..