REKLAMI GEÇ

TANER ATİLLA HASTANELİK OLDU

TANER ATİLLA HASTANELİK OLDU

Denizlispor – Ankaragücü mücadelesinin 45’nci dakikasında hem saha içinde hem de protokol tribününde olaylar çıktı. Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner’in de karıştığı kavgada Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Nisan 2018 Pazar, 20:56

Denizlispor – Ankaragücü karşılaşması olaylara sahne oldu. Maçın hemen başında Denizlispor lehine penaltı kararı veren hakem Serkan Çınar’ın bu kararı sarı lacivertli yedek kulübesi ve futbolcuların yoğun itirazına neden oldu.

Asıl olaylar ise Alihan’a gösterilen kırmızı karttan sonra yaşandı. 45’nci dakikada Mehmet Akyüz’e sert müdahalesi sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalan Alihan’ın oyundan atılması hem sahayı hem protokol tribününü karıştırdı.

Önce Ankaragücü yedek kulübesi yoğun bir itirazda bulundu. Bu sırada saha içine giren iki görevli hakem tarafından tribüne gönderildi. Saha içindeki itirazlar sürerken birden protokol tribünü karıştı.

Ankaragücü yöneticilerinin bulundukları yerden kalkarak protokol tribününün diğer tarafındaki bir kişiyle tartıştıkları gözlendi. Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner’in de yer aldığı tartışmada karşılıklı yumruklaşma görüldü. Daha sonra Ankaragücü yöneticileri araya girenlerle birlikte o tartışma ortamından uzaklaştırılarak yerlerine geri döndü.

Bu kez Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla’nın bulunduğu yerde başladı. Ankaragücü Başkanı Yiğiner’in de tam ortasında kaldığı arbedede Taner Atilla ağır saldırı altında kaldı. Yere düşen Taner Atilla bir süre ayağa kalkamadı. Yüzünden kan geldiği görülen Atilla polisin araya girmesi ile protokol tribününden uzaklaştırıldı. Bir ambulansa alınan Taner Atilla’ya ilk müdahalesi statta yapıldı. Daha sonra hastaneye kaldırılan Atilla’nın gözünün altına darbe aldığı ve dikiş atıldığı öğrenildi.

Kavga sırasında saldırıya maruz kalan bir Denizlispor görevlisinin de bileğinin kırıldığı öğrenildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da takip ettiği maçta Başkan Zolan kavgadan saniyelerle kurtuldu. Korumaları ve diğer belediye görevlileri tarafından tartışmadan saniyeler önce yerinden alınarak protokol tribünün arka bölümüne alınan Başkan Zolan arada kalmaktan son anda kurtuldu.

Protokol tribünündeki arbedeye her iki takımdan çok sayıda yönetici dahil oldu. Polis maçın ikinci yarısında Denizlispor ve Ankaragücü yöneticileri arasına çevik kuvvetten duvar ördü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Ali   -  Bağlantı 2 Nisan 2018, 01:11

Ülkemizde futbol denince maalesef küfür, şiddet ve kavgadan başka bir şey çıkmıyor ortaya. Rezillik!!!