REKLAMI GEÇ

Taner Atilla sert konuştu: Arsızlık

Taner Atilla sert konuştu: Arsızlık

Denizlispor’da Taner Atilla sosyal medya hesapları üzerinden yönetimi yıpratmaya çalışanlara çok sert seslendi: “Neden transfer yasağını getirenleri suçlamıyorsunuz da kaldırmaya çalışan bizleri suçluyorsunuz?”

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Temmuz 2017 Pazartesi, 12:25

Denizlispor’da olağanüstü kongre ile göreve geldiğinden beri sosyal medyada özellikle bir grup blog yazarı, sosyal medya sayfa sahibi kişiler tarafından hedef tahtasına oturtulan, yıpratılmaya çalışılan, futbolcular ve yönetim hakkında asılsız suçlamalarla kamuoyunu yanıltmaya gayret edilen Başkan Mustafa Üstek ve yönetimi saldırılara karşı daha fazla kayıtsız kalamadı.

İkinci Başkan Taner Atilla çok sert bir açıklama yaparak yapılan saldırıları ‘arsızlık’ olarak nitelendirdi.

Son olarak Denizlispor’un yabancı futbolculara olan geçmiş borçlar nedeniyle puan silme ve transfer yasağı cezaları alacağını iddia eden, futbolcu Ömer Alp Kulga’nın ücretinde iyileştirme isteyerek zaten eski borçlarla mücadele eden yeşil siyahlı kulübü kasasından daha fazla para çıkarmaya çalıştıran ve sistemli saldırılarla yönetimin moralini bozmayı amaçlayan gruba yönelik açıklama yapan Atilla, o dönemde yaşananlara da ışık tuttu.

Atilla, “Transfer yasağı eski futbolcumuz Dimov’a süresi içinde ödeme yapılmadığı için geldi. O dönemde Dimov’un ihtarını defalarca yönetim kurulunda gündeme taşıdım. Ancak Süleyman Urkay ‘böyle yaşamaya alışacağız’ diyerek her defasında geri çevirdi.

Şimdi utanmadan bu yasağı getirenler değil de, yasağı kaldırmaya çalışanlara yandaşları kurdukları sitelerden suçlama yapıyor. Bunun adı arsızlıktır. Önce kendi ayıbınızı bilin. Her gün sosyal medyadan saldırınız sadece sizin kişiliğinizi ortaya koyar. Toplum gerçekleri iyi biliyor. Kimin de ne olduğu biliniyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..