REKLAMI GEÇ

TARAFTAR İSTİYOR DİYE İSTİFA ETMEM

TARAFTAR  İSTİYOR DİYE  İSTİFA ETMEM

Denizlispor’da 2-0 kaybedilen Boluspor maçı sonrası konuşan Teknik Direktör Selahattin Dervent istifa çağrılarına yanıt verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Ekim 2016 Pazartesi, 09:44

TFF 1. Lig’de Boluspor deplasmanında kötü futbol oynayan ve puan alamayan Denizlispor’da maç sonrası Teknik Direktör Selahattin Dervent soruları yanıtladı.

Maça iyi başladıklarını fakat Sankoh’un beklenmedik sakatlığının tüm takımı etkilediğini söyleyen Dervent; “Futbolcunun sakatlanıp ambulansla hastaneye götürülmesi tüm takımı etkiledi. Kendi takımımı tanıyamadım. Biz böyle bir takım değiliz” dedi.

Taraftarların maçın son bölümünde Dervent aleyhine istifa isteğini hatırlatan gazetecilere ise “İstifa konusu benim yönetimimle konuşacağım bir konudur. Taraftar istiyor diye böyle bir şey söz konusu olamaz” diye konuştu.

Diğer yandan yeşil siyahlı taraftarlar sosyal medyada Dervent’in istifa ettiği yönünde paylaşımlarda bulundular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

da silva   -  Bağlantı 17 Ekim 2016, 21:53

DERVENT İSTİFAAAA takım çok iyi dervant kötü

ahmet   -  Bağlantı 17 Ekim 2016, 14:07

KENDİLERİ DERKİ BEN SİZ İSTEDİNİZ DİYE BU TAKIMIN BAŞINA GELMEDİM.SİZ İSTEDİNİZ DİYE GİDEYİM. ALAN MEMNUN SATAN MEMNUN. KENDİSİDE GEÇMİŞTEKİ BİR TEKNİK DİREKTÖR GİBİ BAHANE ÜRETMEYE BAŞLADI

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 17 Ekim 2016, 10:59

Sen takımı tanıyıncaya kadar liğ bitecek,Horoz da bitecek be hocam.Bu başarısızlıklara kılıf aramak yerine ayrılmanız daha uygun olur diye düşünüyorum,zira size Yönetimden başka kimse Güvenmiyor,hatta talebeleriniz bile.İstifa etmekte bir erdemliktir