REKLAMI GEÇ

TARAFTAR OSMAN ÖZKÖYLÜ’NÜN GELİŞİNDEN MEMNUN

TARAFTAR OSMAN ÖZKÖYLÜ’NÜN GELİŞİNDEN MEMNUN

Denizlispor’da teknik direktörlük koltuğuna Osman Özköylü’nün getirilişi taraftarı da heyecanlandırdı. Yeşil siyahlı taraftarlar Özköylü’den iyi futbol bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Haziran 2018 Perşembe, 16:45

Denizlispor’da Başkan Mustafa Üstek bugün teknik direktörlük koltuğuna deneyimli teknik adam Osman Özköylü’yü getirdi.  Yeşil siyahlılar ile iki yıllık imza atan Özköylü’nün gelişi taraftarı da heyecanlandırdı.

Sosyal medyada Özköylü’ye destek mesajları paylaşılırken taraftarlar özellikle oynattığı futbola olan özlemlerini dile getirdi.

Yeşil siyahlı taraftarlar Özköylü için; oyuncu haznesi geniş, iyi kadro kurma yeteneğine sahip, donanımlı yardımcıları olan, takımın fizik gücünü üst seviye tutmayı başaran, sahe kenarında maçı yaşayan ve maça etki eden, hücum futbolu oynatan bir teknik adam tanımı yaptılar.

Özköylü için gençlere kolay kolay güvenmeyen, agresif ve çabuk sinirlenen bir hoca olduğu görüşü de paylaşılırken özellikle mali konuları önemsemediğine de vurgu yapıldı.

Taraftarlar yaptıkları yorumlarda; “2011 – 2012 sezonunda Denizlispor’un başına 7. Hafta geçen  Osman Özköylü, 28 haftada 41 puan toplayarak ligin dibinden aldığı takımı neredeyse play off oynatıyordu. O sezon Denizlispor ligin en göze hoş gelen futbol oynayan ekiplerinden biriydi. Yeşil siyahlı ekibimizde özellikle Dilaver, Güray Vural, Emin Aladağ ve Gohou ön plana çıkmıştı.

Ne olursa olsun futbolda ten uyumu önemlidir. Bazı isimler bazı takımlar dışında başarılı olamaz. 2012-2013 sezonunun Osman Özköylülü Denizlispor’unu çok yakından takip eden biri olarak bence Osman hoca başarılı olur. Taraftar çoktan inanmış durumda. Yeter ki şehir de şampiyonluğa inansın ve güçlü bir kadro kurulsun” yorumları yaptılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..