REKLAMI GEÇ

TARAFTAR ÖZDİLEK’E TEPKİLİ

TARAFTAR ÖZDİLEK’E TEPKİLİ

Oyuncu tercihleri ile sık sık taraftarın odağında olan Teknik Direktör Mehmet Özdilek için ilk kez ‘istifa’ tezahüratları yapıldı. Yeşil siyahlı taraftar, Antalya karşısındaki oyundan adeta kahroldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Ocak 2020 Salı, 11:10

Denizlispor’da taraftar ile Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in arası iyi değil. YEşil siyahlı kulüpte göreve geldiği günden bu yana oyuncu tercihleri konusunda taraftarı mutlu edemeyen deneyimli teknik adama son dönemde tepkiler de artmaya başladı.

Daha önce sık sık Olcay Şahan tercihi nedeniyle eleştirilen, Mehmet Akyüz ve Recep Niyaz’a görev vermesi istenen Özdilek ile taraftar arasındaki mesafe giderek açılıyor.

Yeşil siyahlı taraftarlar Özdilek için ilk kez istifa tezahüratlarını Antalyaspor maçında yaptı. ‘Takım niye oynamıyor?’ diye soran taraftarlar, Olcay’ı yine yuhaladı ve Recep Niyaz tezahüratlarında bulundu.

Yeşil siyahlı taraftarların tezahüratlarına daha önce çalıştırdığı Antalyaspor’un taraftarları da eşlik etti.

Denizlispor taraftarları oyuncu tercihleri nedeniyle Teknik Direktör Özdilek’e sosyal medyada da eleştirilerde bulunuyor.

Diğer yandan kadro derinliği bulunmayan Denizlispor’da eksikler nedeniyle sıkıntılar yaşanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Oscar   -  Bağlantı 29 Ocak 2020, 10:37

Rodeaga ile bu takim duser Oscar oynamali

basicman   -  Bağlantı 28 Ocak 2020, 20:44

mehmet hoca en büyük yanlışı Rodellega da yapıyor.sanırım anlaşma yönetim ile ilgili…bu futbolcu denizlisporu yavaşlatıyor ve topun çok çabuk geri dönmesini sağlıyor,orta saha ve defans katlanamıyor.ileri uçta daha genç ve agresif bir oyuncu olmalı