REKLAMI GEÇ

Taraftar sayısı neden düşüyor?

Taraftar sayısı neden düşüyor?

Lige kapalı gişe oynayarak başlayan Denizlispor, Kasımpaşa karşısında beklediği taraftarı bulamadı. Yeşil siyahlı taraftarların ise başka sorunları var…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Eylül 2019 Pazartesi, 13:15

Spor Toto Süper Lig’de evinde Galatasaray, Konyaspor ve Kasımpaşa maçlarına çıkan Yukatel Denizlispor son maçında istediği taraftar sayısına ulaşamadı. Sezona Galatasaray maçı ile başlayan ve kapalı gişe oynayan Horozlar, maça çok sayıda kaçak seyircinin alınmasından şikayet etmişti. Denizlispor yönetimi 5 bine yakın kaçak olduğunu iddia etmişti.

TEDBİRLER ARTTI, TARAFTAR AZALDI
Diğer yandan yeşil siyahlı taraftarlar sıkılaştırılan güvenlik tedbirleri nedeniyle sıkıntılar yaşamıştı. Atatürk Stadı’na ulaşan yolların polis barikatları ile kapatılması, stat içinde tüm tribün girişlerinin birbirinden ayrılarak, alanın adeta labirente çevrilmesi, gişe ve bazı turnikelerde yaşanan yoğunluk nedeniyle taraftarlar şikayet etmişti.

KÖTÜ FUTBOL DA ETKİLEDİ
Diğer yandan yeşil siyahlı takımın ortaya koyduğu ve taraftarı memnun etmeyen futbol da tribünlerdeki coşkuyu etkiledi. Göztepe maçındaki etkisiz futbolun ardından içerideki Konyaspor karşılaşmasında yeşil siyahlılar büyük taraftar kaybetti ve maçı izleyen toplam seyirci sayısı 10 binde kaldı.

KASIMPAŞA MAÇINDA DAHA DA DÜŞTÜ
Yeşil siyahlı taraftarlar bir süredir bilet fiyatlarının yüksek oluşundan da şikayet ediyordu. Denizlispor yönetimi Kasımpaşa maçı öncesi açıkladığı bilet fiyatlarında önemli ölçüde indirime gitti. Buna karşın Kasımpaşa karşılaşmasını misafir takım taraftarları ile birlikte 8 bin 100 taraftar izledi. Denizlispor’da sadece 8 bin 600 kombine satıldığı açıklanmıştı. Yeşil siyahlılar haftalar ilerledikçe taraftar desteğini kaybediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

himmet uçak   -  Bağlantı 1 Ekim 2019, 08:33

kapalı seyircisi eksik. bilet fiyatlarının 30-40 çekmeleri gereklidir.