REKLAMI GEÇ

TARAFTAR STADI TERK EDİYOR

TARAFTAR STADI TERK EDİYOR

Denizlispor’un taraftar sayısı eriyor. Yeşil siyahlı taraftarlar kötü futbolun yanı sıra aşırı güvenlikten şikayetçi. Çaykur Rizespor maçına 3600 bilet sahibi gelmedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Kasım 2019 Pazartesi, 11:35

Geçen sezon kapalı gişe oynayan Yukatel Denizlispor bu sezon süper ligde olmasına rağmen taraftarını kaybediyor. Tribünleri yeşil siyahlı renklerle donatan taraftarların sayısı her geçen hafta biraz daha azalıyor.  Denizlispor’un cumartesi günü evinde oynadığı Çaykur Rizespor maçına bileti olmasına rağmen 3 bin 600 taraftar gelmedi.

EN ÇOK ŞİKAYET GÜVENLİK TEDBİRLERİNDEN KAYNAKLI
Denizlispor taraftarlarının en fazla şikayet ettiği konu ise güvenlik tedbirleri. Bu sezon Türkiye’nin başka hiçbir stadında olmadığı şekilde demir perdelerle bölümlere ayrılan Denizli Atatürk Stadı’nda girişler de büyük probleme dönüşüyor. Bazı taraftarlar geçiş noktalarında dört kez aramadan geçtiklerini, bozuk paralarına kadar alındığını hatta ayakkabılarının da çıkarılarak arandıklarını belirtiyor.  Bu konuda Denizlispor Kulübü’ne yapılan şikayet başvurularının sayısında patlama oldu. Kulüp ise güvenlik tedbirlerine ilişkin kararların polis tarafından uygulandığını, kendilerinin bu konuda yetki sahibi olmadığını duyurdu.

KÖTÜ FUTBOL KÖTÜ SONUÇLAR
Yeşil siyahlı taraftarların stada gelmesini engelleyen etkenlerin başında ise kötü futbol geliyor. Sezon başından bu yana futbol karakteri ortaya koyamayan yeşil siyahlı takım iç sahada aldığı skorlarla da taraftarını uzaklaştırmayı başardı. Yeşil siyahlılar evinde Konyaspor, Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Sivasspor maçlarından puan çıkaramadı. Kazandığı Galatasaray ve Çaykur Rizespor maçında da futbolu tatmin etmedi. Son oynadığı Çaykur Rizespor maçında bazı futbolcuların yanı sıra teknik ekip ve yönetim de taraftarın protestolarından nasibini aldı.

RİZESPOR MAÇINA 3 BİN 600 KİŞİ GELMEDİ
Güvenlik ve oyunun yanı sıra daha pek çok konuda şikayet eden taraftar Çaykur Rizespor maçında tribünlerdeki yerini aldı ama büyük boşluklar göze çarptı. Yeşil siyahlılar için hayati öneme sahip karşılaşmayı 6 bin 186 kişi izledi. Karşılaşma öncesinde kombinelerle birlikte satılan biletlerin sayısı ise 9 bin 800 olmuştu. Aradaki fark maç bileti olup da karşılaşmayı izlemeye gelmeyen taraftarın sayısını gösteriyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

MESUT ÇELİKDEMİR   -  Bağlantı 26 Kasım 2019, 11:32

Maça girmek için 3 kere kontrolden geçiyoruz 1.Kontrol güvenlik paso kart kontrolü hemen ardından polis araması turkineden sonra tekrar polis araması ardından 2 metre sonra tekrar polis araması bu şartlar altında maça girebilmek büyük başarı 🙂

kadir   -  Bağlantı 26 Kasım 2019, 09:17

tabiki gelmez polisler adam ayırıyor. tek içimlik suyun ağzını açın diyen polisler yanımızda çocuğumuzla giderken içerde ağzı açılmadık su satanlara gelince görmüyorlar