REKLAMI GEÇ

Taraftara sabır çağrısı

Taraftara sabır çağrısı

Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, hem Pazar günü yapılacak Samsunspor maçına destek, hem de taraftara “Sabırlı olun” çağrısı yaptı.

/ DENİZLİSPORHABER / 21 Şubat 2013 Perşembe, 15:40

Ferah IŞIK/DENİZLİ,(DHA)

Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, pazar günü iç sahada oynanacak Samsunspor maçı öncesi taraftarlara, “Sabırlı olun” çağrısı yaptı.

Yönetimin seyirci desteğini artırmaya yönelik çalışmalar içinde olduğunu kaydeden Dervent, “Bu karşılaşmada tribünlerin her zamankinden kalabalık olacağını düşünüyorum. Taraftarlardan tek isteğim, müsabakanın 90 dakika olduğunu unutmasınlar. Geri de düşebiliriz, öne de geçebiliriz. Ama sabırla destek verirlerse, sonunda kazanan biz oluruz” dedi. Karadeniz ekibinin devre arasında yapılan takviyelerle ikinci yarıda çıkışa geçtiğini hatırlatan tecrübeli teknik adam, cezalı olan Malikov dışında takımda eksik bulunmadığını söyledi. Dervent şöyle devam etti: “Adana Demirspor maçından sonra ilk kez ideale yakın bir kadroyla sahaya çıkacağız. Bu avantajı en iyi şekilde kullanmak amacındayız. Taraftarımızın desteği ile 6 puanlık bu maçı kazanıp, derin bir nefes alacağımıza inanıyorum.”

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..