REKLAMI GEÇ

Taraftardan istifa çağrısı

Taraftardan istifa çağrısı

Zor günler yaşayan Denizlispor’da taraftar patladı. 57 Gençlik grubu, Başkan Süleyman Urkay’a istifa çağrısında bulundu.

/ DENİZLİSPORHABER / 4 Şubat 2013 Pazartesi, 15:21

57 Gençlik Dernek binasında basın toplantısı düzenleyen 57 Gençlik Başkanı İrfan Sancar ile Çamlıklılar Başkanı Ömer Çimen, Başkan Urkay’ın enerjisini Denizlispor’dan çok mülkiyeti Denizlispor’a ait olan Doğa Koleji’ni satmak için harcadığını savundu. Çimen ile Sancar, bundan sonraki maçlarda futbol takımına destek vereceklerini, ancak Urkay’ı de tribünlerde protesto edeceklerini söyledi.

İrfan Sancar, “Denizlispor küçülmeye gidecekse bunun yolu Urkay’ın sistemi değil. 10 futbolcu gönderiyor 10 tanesini alıyor. Ekonomik olarak küçüleceksen bunu açıkla ve hedefinin ligde kalmak olduğunu söyle. Hedef Süper Lig diyor, iyi futbolcuları gönderip, yerlerine Denizlispor’u taşıyamayacak futbolcular alındı. Amatör zihniyetle kulüp yönetiyor. Denizlispor’u temsil edemiyor. Teknik direktör Selahattin Dervent’i kukla gibi kullanıyor. Bu ikili ile Denizlispor yoluna devam edemez. Denizlispor için play-off oynamak hayalden öte değil” dedi.

Ömer Çimen ise, Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay’ın göreve gelmeden önce 10 milyon TL vaadinde bulunduğunu söyleyerek, “Bırakın 10 milyon TL katkı vermeyi, gözlerini Denizlispor’un tek mal varlığı olan koleje diktiler. Taraftarlar olarak kolejin satılmasına asla izin vermeyeceğiz. Hafta sonu Tavşanlı Linyit maçıyla birlikte Urkay’ı protesto etmeye başlayacağız. Futbol takımını ise, destekleyeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..