REKLAMI GEÇ

TEK DÜŞÜNCE GALİBİYET

TEK DÜŞÜNCE GALİBİYET

Spor Toto 1. Lig’de evinde kaybetmeyer Horozlar takipçisi Osmanlıspor’u devirerek puan farkını açmayı hedefliyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 23 Şubat 2019 Cumartesi, 09:30

Spor Toto 1. Lig lideri Denizlispor, yarın saat 16:00’da takipçisi Osmanlıspor’u ağırlayacak. Hafta başından bu yana zorlu karşılaşmaya hazırlanan Yücel İldiz’in öğrencilerinin aklından geçen tek sonuç galibiyet.

Tüm planlarını üç puan üzerine yapan yeşil siyahlılar, yükselişe geçen takipçisini durdurmak ve puan farkını açmak istiyor.

Teknik Direktör Yücel İldiz öğrencilerine hafta başından bu yana her idman öncesinde seslenerek maça konsantre olmalarını istedi. Özel çalışmalar yaptıran deneyimli teknik adam kart cezalısı Kerem Can ve Deniz Vural’ın da takıma dönmesinden memnun.

Abdülkerim’in cezası nedeniyle Oğuz Yılmaz’a şans vermesi beklenen İldiz sahanın her yerinde mücadele talimatı verdi.

Bugün zorlu maç için son çalışmasını gerçekleştirecek Horozlar, daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak. Dün gece Müdavim Restoran’ın konuğu olarak ağırlanan yeşil siyahlı yönetim, teknik ekip ve futbolcuların morallerinin bir hayli yüksek olduğu gözlendi. İşletme sahipleri özel yemek için yeşil siyahlı kulüpten ücret talep etmediği gibi takımın moralini yükseltmek adına tüm şehrin yeşil siyahlıların arkasında olduğunu gösterdi.

Diğer yandan yarın saat 16:00’da Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak zorlu karşılaşma öncesi neredeyse tüm biletler satıldı. Sadece Osmanlıspor taraftarlarının bulunduğu bölümde yeterli bilet satışı gerçekleşmediği kaydediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..