REKLAMI GEÇ

Teknik Direktör Bülent Uygun resmen yalvardı: Lütfen evde kalın

Teknik Direktör Bülent Uygun resmen yalvardı: Lütfen evde kalın

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, “Evde kal” çağrılarına sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile destek verdi. Paylaşımında Denizlililere resmen yalvaran Uygun, “Lütfen evde kalın” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Mart 2020 Pazartesi, 10:35

Çin’de başlayan ve tüm Dünyayı saran koronavirüs salgınının kontrol altında tutulabilmesi için evde kalmak en önemli koşul haline geldi. Özellikle belirli bir yaş grubunun üzerindekileri ve kronik rahatsızlığı olanları etkileyen virüsten korunmak için mümkün olduğu kadar izole bir yaşam gerekiyor.

Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Uygun da “Evde kal” çağrılarına sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile destek verdi.

Uygun paylaşımında, “Canım Türkiyem, lütfen evinde kal. Sevgili Denizlililer, Allah rızası için evinizde kalın. Bu bir grup virüsü değil, öldürücü bir salgın. Dolayısıyla hepiniz birer doktor gibi hijyeninizden sorumlusunuz. O yüzden evinizde kalın, sağlıcakla kalın, Allah rızası için kalın, lütfen kalın. Çünkü ülken için, vatan için, kalman gereken sevdikleriniz için lütfen evinizde kalın, birbirinizle kaldığınızda da sevgiyle bakın, aşkla bakın, son kezmiş gibi, ilk kezmiş gibi aşk içinde, sağlıcakla kalın” çağrısı yaptı.

İşte Bülent Uygun’un o paylaşımı:

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..