REKLAMI GEÇ

TEKNİK DİREKTÖR YÜCEL İLDİZ : ÇOK GOL KAÇIRDIK

TEKNİK DİREKTÖR YÜCEL İLDİZ : ÇOK GOL KAÇIRDIK

Kayserispor karşısında sayısız fırsatı tepen Denizlispor sahadan 1-1 eşiklikle ayrıldı. Yeşil siyahlıların teknik patronu İldiz maç sonu değerlendirmesinde, “O pozisyonları kaçırmamalıydık” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Eylül 2019 Pazar, 13:36

Spor Toto Süper Lig’de Kayserispor’a konuk olan Yukatel Denizlispor Morawski’nin sayısı ile geriye düştüğü rakibi karşısında bir puan alırken, bu tablo yeşil siyahlıları memnun etmedi. Maç sonu konuşan Teknik Direktör Yücel İldiz oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu söylerken kaçan pozisyonlardan şikayet etti.

Lige çok zorlu bir fikstürle başladıklarını dile getiren İldiz, “Futbol adına sahada mücadele eden, seyir keyfi veren, çağdaş futbol oynayan bir Denizlispor oluşturmanın sözünü verdik. ‘Her zaman kazanma alışkanlığı olan bir Denizlispor izletmeye devam edeceğiz.’ demiştim. İlk 3 hafta bunları gerektiği şekilde yaptık.” ifadelerini kullandı.

Üç puan için çıktıkları maçta bir puana razı olduklarını aktaran İldiz, şöyle konuştu: “Kayseri’de iyi bir mücadele olacağını biliyorduk. İlk 10-15 dakika iyi başlamadık. Gol de yedik. Özellikle ilk yarının son 20 dakikası ve ikinci yarı 45 dakika gerçekten müsabakayı kazanma adına elimizden gelen her şeyi yaptık. Berabere bitti maç. Maçtan sonra futbolcu arkadaşlarıma ‘Sizleri kazanmış bir takım gibi kutluyorum.’ dedim. Bu şekilde takım oyunumuz gelişecek. Hala eksiklerimiz var. Bugün deplasmanda oynadık, kazanmak istiyorduk ama berabere bitti. Çok gol kaçırdık. Onları kaçırmamamız lazımdı. Futbol adına verdiğimiz mücadeleden dolayı memnunum. Kayserispor’a bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diliyorum. Denizlispor olarak ligde elimizden geldiği sürece futbola katkı sağlayıp, keyif veren futbol izletmeye devam edeceğimizin sözünü veriyorum”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..