REKLAMI GEÇ

TEKNİK EKİP 7 TRANSFER BEKLİYOR

TEKNİK EKİP 7 TRANSFER BEKLİYOR

Dış transferde 7 futbolcuya imza attıran Yukatel Denizlispor’da teknik ekip 7 bölge için transfer bekliyor. Başkan Ali Çetin’in ise planı farklı. Çetin dört transfer daha yaparak takımı oluşturmak istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Temmuz 2019 Pazartesi, 12:54

Süper lig için hazır bir kadrosu bulunmayan Yukatel Denizlispor transfer çalışmaları için diğer tüm kulüplerden daha fazla enerji harcıyor. Yeşil siyahlı takım şu ana kadar dış transferde 7 futbolcuya imza attırdı ama teknik ekibin 7 transfer daha istediği belirtildi. Diğer yandan Başkan Ali Çetin ise 4 transfer daha yaparak kadroyu tamamlamak istiyor.

GEÇEN SEZONDAN KİMLER KALDI?
Geçen sezon 1. Lig’de şampiyonluk yaşayan Denizlispor’da Oğuz Yılmaz, Recep Niyaz, Kibong, Mehmet Akyüz, Burak Çalık, Burak Altıparmak, Muhammet Himmet Ertürk, Kehinde ve Bilal Old Chick’in sözleşmeleri devam ediyordu. Gelişim gösteremeyen Bilal Old Chick sezon biter bitmez takımdan gönderilirken Lanre Kehinde ise birinci etap kampı sırasında Horozlardan ayrıldı.

KİMLER GELDİ?
Yeşil siyahlılar yeni sezon öncesi iç transferde Kerem Can Akyüz, Adam Stachowiak ve İsmail Aissati ile yeniden anlaştı. Dış transferde ise Kayserispor’dan Sapunaru ve Lopes, Sivasspor’dan Tolgahan Acar, Trabzonspor’dan Rodagella, Akhisarspor’dan Mustafa Yumlu, Beşiktaş’tan Sedat Şahintürk ve Leeds United’dan Hadi Sacho renklere bağlandı.

HANGİ BÖLGELERDE EKSİK VAR?
Denizlispor teknik ekibinin takıma en az yedi takviye daha yapılmasını istediği öğrenildi. Yeşil siyahlı kurmayların sol bek ve sol açık, stoper, sağ bek forvet ve iki ön libero bölgelerine takviye istedikleri alınacak futbolcuların ilk 11 oyuncusu olmasını beklediği kaydedildi. Süper lig kulüpleri içinde transferde en çok mesafe kateden kulüplerden biri olan Denizlispor’un ikinci etap kampı tamamlanmadan transfer dosyasını kapatması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..