REKLAMI GEÇ

TEKNİK PATRON İLDİZ: HESABIMIZ TUTTU

TEKNİK PATRON İLDİZ: HESABIMIZ TUTTU

Denizlispor teknik patronu İldiz ufak tefek puan kayıplarının olağan olduğunu söyledi, “Bizim açımızdan hesaplarımız tuttu” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Nisan 2019 Perşembe, 12:12

Denizlispor zorlu Giresunspor deplasmanına gidiyor. Dün antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz taraftarın gönlüne su serpti.
Üçüncü sıradaki Hatayspor ile aralarında 5 puan farkın olduğunu hatırlatan İldiz, “Kalan 5 maçta bu farkı koruyarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.
Ufak tefek puan kayıplarında alttan gelen rakiplerin iştahının kabardığını kaydeden İldiz, “Hemen de kendi içimizde aman ne oluyor diye soruluyor. Bugüne kadar bizim hesaplarımız puan açısından tuttu. Son 5 maçta da tutacaktır” dedi.

Kararlı bir şekilde hedefe ilerlediklerini kaydedenr İldiz, “Rakibimiz lige iddialı başladı ama beklemedikleri bir yara sıkıntılı günler geçiriyor. Çok zor bir maç olacağını biliyoruz ama oyuncu arkadaşlarımız da çok kararlı. Başarıyı elde etmek için zorlukların üstesinden gelmeliyiz” dedi.

Son haftalarda cezalar ve sakatlar nedeniyle kadroda eksikler olduğunu hatırlatan İldiz, “Eksikler bizleri zor durumda bıraktı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..