REKLAMI GEÇ

TEKNİK PATRON ÖZDİLEK TRABZON’DA GALİBİYET İSTİYOR

TEKNİK PATRON ÖZDİLEK TRABZON’DA GALİBİYET İSTİYOR

Ligde Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren yeşil siyahlılar bugünkü antrenmanda taktik çalışma yaptı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek rakibi iyi analiz ettiklerini ve zaaflarını belirlediklerini söyledi, “Deplasman çizgimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Aralık 2019 Perşembe, 13:15

Süper Lig’de Trabzonspor’un konuğu olmaya hazırlanan Yukatel Denizlispor zorlu maçın çalışmasını sağanak yağış altında sürdürdü. Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’ndeki antrenana sakatlığı süren Sapunaru katılmadı. Teknik patron Mehmet Özdilek önderliğindeki çalışmada koşu ve dayanıklılık antrenmanlarından sonra Trabzonspor maçı taktiği üzerinde duruldu. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Özdilek, birlikte oynama alışkanlığı yüksek olan bir takıma karşı mücadele edeceklerini söyledi, kolay bir maç olmayacağına değindi.

Denizlispor’un da deplasmanlardan iyi skorlar çıkardığını söyleyen Özdilek; “Biz geldiğimizden beri kendimizi geliştirerek, skorlarla bütünleştirerek devam eden bir yönümüz var. Puan veya puanlar almak için Trabzon’a gideceğiz. Deplasmanda iyi bir çizgimiz var bunu devam ettirmek istiyoruz. Son 3 haftadır kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz. Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Takımın moral ve motivasyonu üst seviyede. Rakipten çok, bizim yapacaklarımız belirleyici unsur olacak. Sahada pozitif futbol oynamaya çalışan bir ekiple karşılaşacağız. Güçlü oldukları ve zafiyet gösterdikleri yanları var. Önlemlerimizi ve planlarımızı bunlara göre yapıyoruz. Ümit ediyorum ki arzuladığımız puan ya da puanları alarak şehrimize döneceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..