REKLAMI GEÇ

TEKNİK PATRON TEKKE: MİLLİ MAÇ ARASI İYİ GELDİ

TEKNİK PATRON TEKKE: MİLLİ MAÇ ARASI İYİ GELDİ

Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke lige verilen aranın kendilerine iyi geldiğini belirterek bazı sakat futbolcuların takıma döndüğünü kaydetti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Mart 2018 Perşembe, 10:22

Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke dünkü çalışma öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Lige verilen aranın sakatların iyileşmesi açısından Denizlispor’a yaradığını söyleyen Tekke, “Çok yoğun bir  çalışma temposu içerisine girdik. Sakatların bir kısmı takıma döndü. Artık her maçımız çok önemli, düşündüğümüze yakın bir oyun oynarsak sahadan güzel bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Ligde kalma mücadelesinin sonuna kadar süreceğini kaydeden Tekke önlerindeki 6 maçı da final maçı olarak nitelendirdi. Rakiplere göre daha şanslı olduklarını kaydeden Tekke, “Antrenmanda iyi oynamayan maçta da oynayamaz. Katkı bakımından benim ölçüm de iyi antrenman yapılması lazım. Oyuncu tercihlerimde bu kriterin dışına çok nadir çıkarım. Geldiğimden bu yana 3 yedek kalecimiz ve Alperen Yazıcı süre alamadı. Oyuncularımın performansı dönem dönem dip yapabiliyor” dedi. Taraftara çağrıda bulunan Fatih Tekke pazar günkü karşılaşmada tüm Denizli’nin takımı desteklemesini istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..