REKLAMI GEÇ

TESİSE BRANDA ÇEKTİLER

TESİSE BRANDA ÇEKTİLER

Yukatel Denizlispor’da teknik patron Mehmet Özdilek’in isteği üzerine idman sahasını çeviren tel örgüler branda ile kapatıldı, takımın çalışmalarının dışarıdan görülmesi engellendi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Kasım 2019 Çarşamba, 10:30

Süperligde özellikle evinde oynadığı maçlarda istediği sonuçları alamayan Yukatel Denizlispor’da Beşiktaş maçı hazırlıkları sürüyor.

Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde zorlu maça odaklanan yeşil siyahlılar Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in isteği ile dış dünya ile bağını kesti.

Özdilek, antrenman sahasını çevreleyen tel örgülerin üzerini branda ile kapattırdı. Böylece antrenmanların ve taktik çalışmaların dışarıdan takip edilmesi tamamen engellenmiş oldu. Diğer yandan branda yönetim kurulu üyelerinin idmanları takip ettiği bölümüne de çekildi.

Özdilek’in dışarıdan müdahale olmaksızın antrenmanlar gerçekleştirmek için böyle bir karar aldığı öğrenildi. Deneyimli çalıştırıcının Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u çalıştırdığı sırada sık sık taraftarlar ile futbolcular arasında idmanlar sırasında tartışmalar yaşadığı, aynı şeylerin Denizli’de yaşanmasını istemediği için böyle bir tedbir aldığı kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ALİ YILMAZ   -  Bağlantı 6 Kasım 2019, 11:06

takımı şampiyonlar ligine hazırlıyor sanki !