REKLAMI GEÇ

TESİSLERDE BÜYÜK DEĞİŞİM

TESİSLERDE BÜYÜK DEĞİŞİM

Denizlispor yönetimi tesislerde tadilata gitti, eksik ekipmanlarını tamamladı. Takım için şok havuzu yapıldı, fitness salonundaki spor aletleri değiştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Ocak 2020 Perşembe, 14:44

Denizlispor yönetiminin, Haluk Ulusoy Tesisleri’nde bir süre önce başlattığı tadilat çalışmalarında sona gelindi. 8 bin metrekarelik tesis içindeki banyo ve tuvaletler yenilendi, bina yeniden boyandı.

Tesislerde kullanılmayan süs havuzu da baştan yapıldı. Odalarda asma tavanlar yenilendi. Tadilat kapsamında saha kenarında şok havuzu yapılarak futbolcuların hizmetine sunuldu. Yeşil siyahlıların fitness salonu da gözden geçirildi, eskiyen ekipmanlar yenileri ile değiştirildi. Yönetim idari bölümü farklı bir alana taşıdı. Yenileme kapsamında yöneticilerin odaları ile antrenörler ve direktörlerin odaları da yeniden düzenlendi.  Tadilatların tamamlanması ile birlikte tesislerde atıl alan bırakılmadı. Eski malzemelerin kullanılabilir durumda olanları ise depoya kaldırıldı.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin tadilat öncesinde tesislerin büyük bölümünün kullanılamayacak kadar kötü durumda olduğunu hatırlatarak; “Tesislerimizin büyük bölümü kullanılamayacak kadar kötü hale gelmişti. Banyolardan tuvaletlere kadar her yeri yenilendi. Tesislerin daha verimli kullanılabilmesi için iç bölümlerde her santimetreyi değerlendirdik. Daha önce adeta çöplük haline gelen bölümler artık futbolcularımızın çalışma alanları haline geldi. Sadece görüntüsü olan ön süs havuzu ve yüzme havuzu tamamlandı. Antrenman sahasının kenarına şok havuzu yapıldı. Bunun yanı sıra fitness salonu yapıldı ve yeni bisikletler alındı” dedi.

Başkan Çetin, “Tesislerimizdeki bu çalışmalarda yönetim kurulumuzun büyük bir özveri ve gayreti vardı. Yönetim olarak yaptığımız görev bölümünde tüm arkadaşlarım üzerine düşeni yapmak için elinden geleni yaptı. Kulüp çalışanlarımız büyük katkı sağladı. Bunun yanı sıra çalışmalarımızın tamamlanmasında işadamlarından sivil toplum örgütlerine kadar büyük destek gördük” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..