REKLAMI GEÇ

Tolgahan’ın eli şok havuzunda kırılmış

Tolgahan’ın eli şok havuzunda kırılmış

Ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor’da sakatlanan tecrübeli kaleci Tolgahan’ın elini, Başakşehir maçında değil tesislerdeki şok havuzunda kırdığı ortaya çıktı. “Sağlığımı düşünüyorum” diyen Tolgahan, ameliyat için apar topar Denizli’den İzmir’e gitti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Temmuz 2020 Cumartesi, 09:31

Yeni Asır Gazetesi’nden Sebahattin Alp’in haberine göre, talihsiz olay yeşil siyahlı yönetimin basına yaptığı açıklama bahsettiği gibi, Başakşehir maçında yaşanmadı. Tam tersine Başakşehir maçı sonrası izin gününde tesislerde yaşandı.

ŞOK HAVUZUNDA, ŞOK SAKATLIK
Tesislerde bireysel idman yapan Tolgahan, ardından rahatlamak için saha kenarındaki içinde soğuk su ile buz olan şok havuzuna girdi. Ayağı kayınca dengesini kaybetti ve destek almak için dayandığı sağ elinin tarak kemiği kırıldı. Tolgahan, fizyoterapist eşliğinde Denizlispor’un sağlık sponsoru Özel Cerrahi Hastanesi’ne götürüldü ve tarak kemiğinde parçalı kırık tespit edildi.

SAĞLIK BU KADAR UCUZ MU?
Hastanede spor hekimi olmadığı için sponsor hastanede ameliyat olmayı reddeden Tolgahan, daha iyi tedavi için başka hastaneye gitmek istedi. Tolgahan’ın talebine kızan yöneticiler, “Denizli’de ameliyatı kabul etmiyorsan o zaman istediğin yere git” cevabı verdi. Bu tavra bozulan tecrübeli futbolcu eşyalarını toplayarak kulüpten ayrıldı.

APAR TOPAR İZMİR’E GİTTİ
Denizlispor’dan yapılan açıklamada ise Tolgahan’ın haftasonu ameliyat ettirileceği şeklinde açıklama yapılmıştı. Gerçeğin ise böyle olmadığı ortaya çıktı. Dün İzmir’e giden kaleci Tolgahan Acar, bugün İzmir’de Göztepe’nin doktoru Emin Bal’a kendi imkanlarıyla ameliyatını yaptıracağını açıkladı.

EKMEĞİMİ ELİMLE KAZANIYORUM
Tecrübeli kaleci, “Biz buraya, bu kadar emek veriyoruz. Sağlığımız hiçe sayılıyor. Ekmeğimi elimle kazanıyorum. Doğal olarak daha iyi şartlarda tedavi olmam  en doğal hakkım” diye sitem etti. Apar topar Denizli’den ayrılan Tolgahan, rotasını İzmir’e çevirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Anıl   -  Bağlantı 11 Temmuz 2020, 13:37

Denizlispor tarihi boyunca böyle bir yönetim! tarzını, anlayışını!, becerisi(beceriksizliği)ni, görmemiştir, görmeyecektir de. Koca kulüp sokak kabadayısına kalmış. Topçular kulüpten bildiğin kaçıyorlar. Bakınız Adam, Onadı vs.vs

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 11 Temmuz 2020, 10:14

Hangisi doğru Yönetimin açıklamasımı Tolgahan’ın açıklamasımı gazeteci Sabahattin Alp’in açıklamasımı herkes yalancı olmuş dürüst adam kalmamış memlekette