REKLAMI GEÇ

TRANSFER İÇİN BAKAN BEKLENİYOR

TRANSFER İÇİN BAKAN BEKLENİYOR

Denizlispor’da dünkü yönetim kurulu toplantısında transfer çalışmaları için yol haritası belirlendi ama önce kaynak beklenecek. Yeşil siyahlılar kentin büyüklerinin söz verdiği kaynağın aktarılması durumunda transfere başlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Haziran 2018 Çarşamba, 09:44

Denizlispor’da yönetim kurulu Başkan Mustafa Üstek’in önderliğinde toplandı. Dünkü toplantıda öncelikli konu yeni dönem için kaynak sağlamak oldu.

Transferde yol haritası belirleyen yönetim yeni bir teknik adamla da anlaşmak istiyor. Faka yeşil siyahlı kurmaylar ilk olarak kaynak sorununu çözmek istiyor.

Yaptığı açıklamalarla Denizlispor camiasını heyecanlandıran Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin söz verdiği kaynaklari kulübe aktırması durumunda çalışmaların hız kazanacağı kaydedildi.

Denizli’ye yeni bir stat yapılacağını müjdeleyen Zeybekci, kulübün bu yıl yeni yönetimle düşmeme mücadelesi vermeyeceğini daha iyi bir takımla üst sıraları hedefleyeceğini açıklamıştı. Özellikle taraftarlar tarafından sevinçle karşılanan bu açıklamadan sonra Zeybekci’nin yeni sezonda her zamankinden daha fazla kulübe destek olacağı konuşulmuştu.

Açıklamalarında Denizlispor Kulübü’ne yeni sezonda sponsorluk desteği de sağlayacağını açıklayan Bakan Zeybekci bekleniyor. Dünkü yönetim kurulu toplantısında yeşil siyahlı kurmaylar Bakan Zeybekci’nin söz verdiği sponsorluk desteğinin sağlanmasını bekleme kararı aldı.

Geçen sezondan takımda bulunan futbolculara prim ve maç başı borcu bulunan, hatta bazı oyuncularının ihtar çektiği yeşil siyahlılar yeni sezonda transfere de önemli bir bütçe ayırmak istiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..