REKLAMI GEÇ

TRANSFER PLANI BU HAFTA NETLEŞİYOR

TRANSFER PLANI BU HAFTA NETLEŞİYOR

Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in 5 takviye istediği yeşil siyahlılarda yönetim transfer planını mevcut futbolcuları ile yaptığı görüşmelerden sonra belirleyecek. Yeşil siyahlılarda bazı oyuncuların takımdan ayrılması gündemde.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Aralık 2019 Perşembe, 11:27

Yukatel Denizlispor bir taraftan ilk yarının son maçı olan Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürürken bir taraftan da transfer planını belirlemeye çalışıyor. Yeşil siyahlı yönetim teknik ekipten gelecek rapor doğrultusunda transferin çerçevesini belirleyecek.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek takıma 5 takviye yapılmasını isterken Başkan Ali Çetin ve kurmayları asgari sayıda transfer ile takıma katkı yapmayı planlıyor.

Yeşil siyahlılarda transfer planını mevcut futbolcuların durumu belirleyecek. Özdilek’in raporunun yanı sıra takımdan ayrılmak isteyen futbolcuların da kesinleşmesinin ardından transfer harekatı başlayacak.

Yeşil siyahlı kulüpte ligde fazla forma şansı bulunmayan futbolcuların takımdan ayrılma seçeneğini düşündükleri belirtiliyor.

Özellikle Mehmet Akyüz ve Recep Niyaz için 1. Lig kulüplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Adana Demirspor, Bursaspor ve Altınordu’nun baskı yaptığı Burak Çalık için de bazı kulüplerin devreye girdiği kaydediliyor.
Bu futbolcuların transfer yapma kararı vermesi durumunda yeşil siyahlı yönetim takıma yapılacak takviye sayısını artıracak.

Keremcan Akyüz’den takım bulmasını isteyen yeşil siyahlı yönetimin sol kanada mutlaka takviye yapacağı öğrenildi.

Diğer yandan yeşil siyahlı kulübün eski futbolcularının alacakları nedeniyle transferi açmak için 3,8 milyon liralık bir ödeme yapması gerekecek.

Başkan Ali Çetin ve kurmaylarının hem transferinin açılması hem de devre arası transfer döneminde kullanılacak bütçeyi karşılamaya hazır oldukları öğrenildi.

Denizlispor’da Ankaragücü maçından sonra gündemin tamamen transfer olacağı ve takıma yapılacak takviyelerin maçtan sonra belirleneceği kaydedildi. Yeşil siyahlı kulüp özellikle yurt dışından bazı futbolcuları takibe aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..