REKLAMI GEÇ

TRANSFER YASAĞININ KALDIRILMASI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

TRANSFER YASAĞININ KALDIRILMASI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Yeşil siyahlılar transfer yasağının kalkmasından umutlu. Yönetim, FİFA nezdinde girişimde bulunmaya hazırlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Mayıs 2017 Cuma, 12:22

Dimov’a yapılan geç ödeme nedeniyle iki dönem transfer yasağı alan Denizlispor sezon başında transferin açılması için girişimlere başlıyor. Başkan Mustafa Üstek iki kurmayını yurt dışına göndererek FİFA’dan sorunu çözmenin hesaplarını yapıyor.

Bu alanda uluslararası deneyime sahip yabancı bir hukuk firması ile görüşen yeşil siyahlı yönetim bir yandan da dış transfer için ön çalışmalara başladı.

Yeşil siyahlı kurmaylar Denizlispor ile anlaşmazlık dosyaları bulunan tüm yabancı futbolcularla masaya oturarak borçlarını kapatmayı ve böylece iyi niyetini göstermeyi de planlıyor. Denizlispor devre arasında elinden kaçırdığı Perovic’in yanı sıra Genkov, Leozinho ve Anmar’da sorun yaşamıştı.

SYYLA BELASI DA SONA ERDİ
Tüm ödemeleri yapılmasına rağmen son olarak Denizlispor’dan 30 bin Euro tazminat talep eden Norman Syyla’nın meselesi de çözüldü. Yapılandırmayı bozduğu gerekçesi ile yeşil siyahlı kulüpten ekstra para talep eden futbolcuya son olarak 10 bin Euro ödenerek konu kapatıldı.

İÇ TRANSFERDE YÖNETİMİ ŞAŞIRTAN İSTEKLER
Diğer yandan iç transfer görüşmelerine başlayan yeşil siyahlı yönetim bu sezon takımı büyük krizlere sürükleyen yeşil siyahlı futbolcuların inanılmaz talepleri ile karşılaştı. Alt liglerden Denizlispor’a gelerek piyasa yapan bazı futbolcuların sözleşmeleri devam ettiği halde yüksek bedeller istediği, sözleşmesi biten futbolcuların da transfer yasağı olasılığından faydalanmak istediği öne sürülüyor. Yeşil siyahlı yönetimin ise uçuk rakamlar talep eden oyuncularla son kez masaya oturacağı ve anlaşma yolu arayacağı öğrenildi. Aksi halde yeşil siyahlı takımdan bazı futbolcular ile yolların ayrılması gündemde. Buna karşın Denizlispor iç transferde futbolcuların büyük bölümü ile uyumlu görüşme gerçekleştirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..