REKLAMI GEÇ

Transferin rotası belirlenecek

Transferin rotası belirlenecek

Denizlispor’da dört futbolcu alacakları için federasyona gitti. Yeşil siyahlılar transfer planlaması için bu futbolcularla yapılacak görüşmelerin netleşmesini bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Aralık 2019 Pazartesi, 13:09

Süper Lig’de devreyi 22 puanda kapatan Denizlispor’da gündem transfer. Yeşil siyahlı kurmaylar ara transfer döneminde yapılacak takviyeleri belirlemek için önce takımdan ayrılması gündemde olan futbolcular ile yapılacan görüşmelerin netleşmesini bekliyor.

Yeşil siyahlılarda geçen sezondan alacakları bulunan Kerem Can Akyüz, Mehmet Akyüz, Recep Niyaz ve Burak Çalık’ın alacaklarının tahsili için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurdukları öğrenildi.

Yeşil siyahlı kulüp Kerem Can Akyüz’den bir süre önce takım bulmasını istemiş ve kadrosundan çıkarmıştı. Teknik heyetin Burak Çalık için de aynı raporu verdiği ve ikinci yarıda futbolcuyu takımda istemediği kaydediliyor.

TFF 1. Lig’den teklif alan Burak Çalık’ın da ikinci yarıda takımda olmaması bekleniyor.

Diğer yandan Mehmet Akyüz ve Recep Niyaz’ın durumları henüz netleşmedi. 1. Lig’den 4 takımın istediği Recep Niyaz ve 6 takımın istediği Mehmet Akyüz’ün durumları yapılacak görüşmelerden sonra netlik kazanacak. Yeşil siyahlı kurmaylar futbolcuların alacak ve ücretlerine yapılacak yeni düzenleme ile her iki oyuncusunu da kadroda tutabilir. Mali şartlarda anlaşılmaması durumunda ise iki futbolcu ile de yollar ayrılabilir.

Denizlispor yönetiminin futbolcuların federasyona başvurdukları alacaklarını yatırmayı planladığı ve boşa çıkmalarını engelleyecekleri kaydediliyor.

Diğer yandan yeşil siyahlılar ara transfer döneminde takviyelerle yoluna devam etmek istiyor. Sol kanat ve stoperin yanı sıra teknik ekibin raporu doğrultusunda başka bölgelere de alternatif transferler yapılabilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..