REKLAMI GEÇ

TRİBÜNDE SAĞDUYU HAKİMDİ

TRİBÜNDE SAĞDUYU HAKİMDİ

Ankaragücü maçında büyük bir sınav veren Denizlispor taraftarı centilmen davranışı ile öne çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Nisan 2018 Pazartesi, 10:34

Denizlispor’un Ankaragücü’nü 3-1’le geçtiği maçta her iki takım taraftarları sağduyulu davranışları ile dikkat çekti. Maçın 45’nci dakikasında saha içinde yaşanan gerginlik daha sonra protokol tribününe sıçrarken taraftar bu kavgalara karışmadı, centilmen davranışını sürdürdü.

Maçta ilk sınavı Ankaragücü taraftarları verdi. Maçın hemen başında gelen penaltı kararı ve 45’nci dakikada Alihan’ın oyundan atılması sarı lacivertli tribünlerde protesto edilse de bu protestolar sağduyu çerçevesinde yaşandı.

Kırmızı kart sonrası karışan protokol tribününde yumruklar konuşup sandalyeler havada uçuşurken bu kez yşeşil siyahlı taraftarlar büyük bir sınav verdi.

Büyük karışılıklıkların çıkabilecği atmosferde Denizlispor taraftarı kavganın tarafı olmadı, gerginliğe katılmadı.

Tezahüratlarla takımlarına desteğini bu dakikalarda da sürdüren yeşil siyahlı taraftarlar zaman zaman Ankaragücü yedek kulübesindeki görevlilerin tribünlere yönelik hareketlerine rağmen sağduyulu davrandı.

Ankaragücü taraftarı kendilerine ayrılan 750 kişilik bölümü tamamen doldururken Denizli’ye gelen taraftar sayısının 1200’den fazla olduğu görüldü.

Maç öncesi bilet satışları son derece düşük olan Denizlispor tribünlerinde ise maç günü yığılma oldu ve kombinelerle birlikte 4 bine yakın yeşil siyahlı taraftar tribündeki yerini aldı.

Maraton tribününde bilet satışına açık bölüm neredeyse tamamen dolarken kapalı tribünde de önemli ölçüde taraftar hazır bulundu.

Karşılaşma sonrası sosyal medyadan taraftara teşekkür eder asbaşkan Necip İrdem alınan galibiyete gölge düşürmek istendiğini hatırlatarak, “Bu skorda en büyük emek sahada terinin son damlasına kadar koşan futbolcu kardeşlerimle beraber 90 dakka hiç susmayan Denizlispor taraftarlarının eseridir. Alkışın en büyüğünü ve takdiri siz değerli Denizlispor taraftarları hak ediyorsunuz. Ankaragücü maçında takdire sayen bir seyirci profili çizdiğiniz için sizlere sonsuz teşekkürler” paylaşımında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..