REKLAMI GEÇ

U-14 Akademi Ligi’nde şampiyon

U-14 Akademi Ligi’nde şampiyon

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Coca-Cola Akademi Liginde Denizli’yi temsil eden ve Batı A Grubunda şampiyon olan Denizlispor U-14 takımının kupa sevincini paylaştı. Takım, 10-14 Şubat 2013’te Antalya’da düzenlenecek Türkiye şampiyonasına katılacak.

/ DENİZLİSPORHABER / 9 Şubat 2013 Cumartesi, 09:51

Denizlispor U-14 takımımız Batı A Grubunda grup şampiyonu olması nedeniyle, Atatürk Stadyumu’nda kupa töreni düzenlendi. Törene, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 11. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizlispor Kulüp Başkanı Süleyman Urkay, Denizlispor teknik heyeti ve futbolcular ile U-14 takımı oyuncuları, teknik heyeti ve çok sayıda taraftar katıldı.

Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Urkay, sporda alt yapıya dayalı bir modelin oluşturulması gibi bir hayali olduğunu belirterek ‘Yıllardan beri hep bir özlemim oldu. Sporda alt yapıya dayalı bir modelin, futbol takımları için bir çıkış olacağına inanıyordum. Böyle bir dönemde başkanı olduğum kulübün alt yapıdan bir takımımızın şampiyon olması beni onurlandırdı. Böylesi başarıların kalıcı olması dileğiyle tüm sporcuları ve teknik heyeti kutluyorum. Bu başarıda sadece kulübün katkılarıyla değil, her zaman başımız sıkıştığında yardımımıza koşan Denizli Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın da katkısı var. Araç, gereç ve malzeme anlamında bize destek oluyor. İl müdürümüzde bizim yanımızdadır. Böylesi bir başarı her kurumun kendine düşen görevi yerine getirmesiyle ortaya çıktı’ dedi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da U-14 takımının elde ettiği başarının herkesi onurlandırdığını ifade ederek, ‘Bugün burada U 14 takımımızın elde ettiği başarıyı paylaşmak için geldik. Onlarla onurlandık. Çocuklarımız kıt kaynaklarla verilen imkanı en iyi şekilde değerlendirerek bu başarıyı elde etmişlerdir. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyor, kutluyorum. Belediye olarak Denizli’deki tüm gençlerimizi tüm insanlarımızı sporla buluşturmayı istiyoruz. Çünkü spor hem fizik hem de ruhen sağlık, disiplin ve ahlaktır. Ekip ruhunu ortaya çıkarır ve başarıyı getirir. Spor aslında hayatın bizzat kendisidir. İşte o sporla uğraşan gençlerimiz spordaki başarısızlıklardan nasıl ayağa kalkmasını öğreniyor ve biliyorsa, hayatta da başarısızlıklardan ayağa kalkmasını bilir ve öğrenir. Bugün 23 branşta 22000 çocuğumuza spor yaptırıyoruz. İnşallah bu amatör sporlarda piramidin tabanını genişleterek tüm çocuklarımız yetenek kazanacak ve içlerinden mutlaka Denizli’yi temsil edecek, ülkemize şampiyonluk getirecek çocuklar çıkacaktır. Biz günlük başarıların peşinde değiliz. Anlık başarıların peşinde hiç değiliz. Biz, alt yapıyla başarının geleceğini ve sürdürülebilir olacağına inanıyoruz. Alt yapı emek ister, sabır ister. O çocuklarımıza fırsat vermek gerekir. Biz bu konuda üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz’ dedi.

Daha sonra kupa sevinci yaşandı. Denizli Belediye Başkanı Zolan, Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakbilen, Kulüp Başkanı Urkay Denizlispor U-14 teknik heyeti ve sporculara şampiyonluk madalyalarını verdi. Ardından şampiyonluk kupası kaldırıldı. Daha sonra Denizlispor U-14 takımı ile Denizlispor takımları arasında dostluk maçı yapıldı. Batı A Grubunda grup şampiyonu olan Denizlispor U-14 takımı, 10-14 Şubat 2013 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına katılacak. Adana Demirspor, Kartalspor ve Batman Petrolspor ile Denizlispor U-14 takımı, şampiynluk için karşılaşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..