REKLAMI GEÇ

ÜSTEK SYLLA’NIN PARASINI ÖDEDİ

ÜSTEK SYLLA’NIN PARASINI ÖDEDİ

Denizlispor’un belalısı Norman Syyla meselesi tamamen çözüldü. Üstek, puan silme riskine girmedi, kongre yapılmadan kesenin ağzını açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Nisan 2017 Pazartesi, 16:21

Denizlispor’da 5 Mayıs’taki kongrenin başkan adayı, mevcut yönetimde de 2. başkan olan  Mustafa Üstek, yeşil siyahlıların Sylla sorununu çözdü.

Denizlispor’da 22 dakika futbol oynayıp 300 bin dolara yakın para alan, son olarak yeşil siyahlı kulübün zamanında taahhüdünü yerine getirmediği gerekçesi ile ek 30 bin dolan daha tazminat isteyen futbolcu, bugün parasını aldı.

Yaklaşık 10 gün önce hesabına 3 bin dolar yatırılan Sylla’nın kalan tüm alacağı Mustafa Üstek tarafından karşılandı. Denizlispor bu ödeme ile birlikte ciddi bir puan silme tehdidinden de kurtulmuş oldu.

FUTBOLCULARA DA PARA VERİLECEK
Aday yönetimin kurmayları diğer ödemeler için de düğmeye bastı. Bugün yeşil siyahlı takımın haftalar öncesinden kalan Gaziantep ve Balıkesir maçı galibiyet primleri Manisaspor maçından önce takıma dağıtılacak. Futbolcuların aylardır alamadıkları hak edişlerinin bir kısmı da hafta içinde hesaplarına yatırılacak. Sezon tamamlanmadan futbolcuların tüm ödemelerini almaları planlanıyor.

DİĞER DOSYALAR DA ÖDENECEK
Diğer yandan yeşil siyahlı kulübün başını FİFA nezdinde derde sokan dosyalar da tek tek temizlenecek. Başkan adayı Üstek; Leozinho, Genkov, Anmar ve Perovic gibi yabancı futbolcuların alacaklarının tamamını ödeyerek kapatmayı planlıyor. Asbaşkan Necip İrdem, Sylla konusundaki sevindirici gelişmeyi kamuoyu ile paylaşırken, “Futbolculara da ödeme yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..