REKLAMI GEÇ

Üstek, yönetimi, teknik ekibi ve takımı kutladı

Üstek, yönetimi, teknik ekibi ve takımı kutladı

Denizlispor’u zor günlerde devralan ve özellikle borçların eritilerek transferin açılmasını sağladıktan sonra bugün şampiyonluğa yürüyen kadronun büyük bölümünü takıma dahil eden eski Başkan Mustafa Üstek takımı, teknik ekibi ve yönetimi kutladı, camiaya şampiyonluğun hayırlı olmasını diledi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 12 Mayıs 2019 Pazar, 20:56

Sezon başında şampiyonluk hedefi koyan Denizlispor bu hedefine lig bitmeden ulaştı. Yeşil siyahlı takım ligin bitimine bir hafta kala süper lige çıkmayı garantiledi ve 9 yıllık hasretine son verdi.

Spor Toto 1. Lig’deki ilk yılında devreyi lider bitiren fakat ikinci yarıda taraftarına büyük üzüntü yaşatan Horozlar geride kalan diğer 7 sezonda ise ligde kalma mücadelesi vermişti.

Genellikle son haftalarda alınan beraberlikler, rakiplerin puan kayıpları ya da averajlarla ligde kalan Horozlar, uzun süre boyunca borçları nedeniyle şampiyonluk kadrosu kuramamıştı.
Yeşil siyahlılarda son dönemlerdeki en verimli yönetici kadrolarından birine sahip olan Mustafa Üstek başkanlığında Horozlar borçlarını tek tek eritmeye başlamış özellikle FİFA’da dosyaları bulunan 13 yabancı futbolcusu ile sorunlarını gidererek büyük bir adım atmıştı.

Yeşil siyahlıları borçları nedeniyle transfer yasağından ve puan silmeden kurtaran Başkan Mustafa Üstek şampiyonluğun geldiği bu sezona da kulübü hazırlayan isimlerin başında gelmişti. Yeşil siyahlıların kadrosundaki oyuncuların tamamına yakınını transfer eden veya sözleşmelerini uzatan Üstek, Teknik Direktör Yücel İldiz’i de takımın başına getirmişti. Mustafa Üstek’in sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakmasından sonra başkanlık koltuğuna Ali Çetin oturarak ve istikrarlı bir süreç izleyerek takımı adım adım şampiyonluğa taşıdı.
Yeşil siyahlı kulübü herkesin kaçtığı süreçte devralan ve önemli işler başaran eski Başkan Mustafa Üstek şampiyonluk nedeniyle hem yönetimi hem de teknik ekip ve futbolcuları tebrik etti.
Denizlispor’un bu sezon kaliteli kadro yapısı ile yıllar sonra ilk kez şampiyonluk mücadelesi verdiğini hatırlatan eski başkan Üstek, “Bu ligde pek çok önemli camianın büyük paralar harcayarak şampiyonluk mücadelesi verdiğini, başarılı olamayarak daha da zor durumlara düştüklerini gördük. Denizlispor uzun yıllar sonra ilk kez şampiyonluk mücadelesi verdi ve bunu başarmanın haklı gururunu yaşıyor. Başta Başkan Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri zorlu süreçlerin üstesinden başarı ile gelerek Denizlispor’u bu günkü şampiyonluğa taşıdılar. Kentin Denizlispor etrafında kenetlenmesini sağlayarak şampiyonluk inancını herkese aşıladılar ve bunun sonucunu da aldılar. Teknik ekip ve futbolcuların da olağanüstü gayretlerini, şampiyonluğa olan inançlarını her maçta gördük. Denizlispor şampiyonluğu fazlası ile hak etti ve asıl yeri olan süper ligde de başarılı olacağına inancım tam. Denizli’ye bu güzel duyguları yaşatan ve şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..