REKLAMI GEÇ

Üstek’ten birlik ve beraberlik vurgusu

Üstek’ten birlik ve beraberlik vurgusu

Denizlispor Onursal Başkanı Mustafa Üstek yeni sezonda yeşil siyahlı kulübe başarı diledi, camiaya birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini hatırlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Temmuz 2019 Cuma, 12:59

9 sezon aradan sonra yeniden süper ligde mücadele edecek olan Yukatel Denizlispor sezonun ilk haftasında Galatasaray’ı konuk edecek. Yeşil siyahlıların Onursal Başkanı Mustafa Üstek camiaya başarı diledi, birlik mesajı verdi.

Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nda Denizlispor’un başarılı olacağına inancını paylaşan Onursal Başkan Üstek, “Geçmişte ulaşılan başarıların daha ileriye taşınacağına kuşkum yok” dedi.

Açıklamasında camiaya da seslenen Üstek, “Daha yükseğe ulaşabilmenin ön şartı birlik ve beraberliktir. Denizlispor’a sahip çıkmak her Denizlilinin görevidir” dedi.

Sosyal medya üzerinden camiaya seslenen Onursal Başkan Üstek, “Uzun ve meşakkatli bir o kadar keyifli sezonun ardından şampiyonluk sevincini Denizlimize yaşatan Denizlisporumuza yeni sezonda başarılar diliyorum.

Yeşil siyahlı renklerin varlığı Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’na ayrı bir anlam ve değer katacaktır.

Denizlisporumuzun, geçmişte ulaştığı başarıları tekrarlayacağı hatta daha ileriye taşıyacağına kuşkum yok.
Kalıcı olmak adına sağlıklı adımların atılacağına, kenti ile kentlisi ile elbette Türkiye’de örnek gösterilen taraftarlarıyla futbol şölenini daha da zenginleştireceğine inancım tam.

Geçmişte içine düşülen zor dönemleri unutmadan, harcanan emek ve kaynağın kıymetini bilerek daha ileri daha yükseğe ulaşabilmenin ön şartının ‘birlik ve beraberlik’ olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Ortak paydamız Denizlispor etrafında kenetlenmek, destek vermek, sahip çıkmak her Denizlilinin görevidir.

Yeni sezonda enerjisi yüksek bir takım, sesi gür çıkan bir taraftan temenni ediyorum.

Bu mücadelenin bir parçası olan herkese başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..