REKLAMI GEÇ

UZUN SÜRE SONRA İLK 11’İ GÖREMEDİ

UZUN SÜRE SONRA İLK 11’İ GÖREMEDİ

Denizlispor orta sahasının önemli ismi Recep Niyaz, yeşil siyahlı kariyerinde çok uzun süre sonra ilk 11’de forma giymedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Eylül 2019 Salı, 12:56

Yukatel Denizlispor’un başarılı orta saha oyuncusu Recep Niyaz çok uzun süre sonra kesik yedi, ilk 11’de forma giymedi. Teknik Direktör Yücel İldiz, Kayserispor maçında öğrencisine şans vermedi.

Geçen sezon başında Çaykur Rizespor’dan transfer edilen futbolcu o tarihten itibaren yeşil siyahlıların en etkili kozlarından biri olarak öne çıkmıştı.

Yeşil siyahlıların şampiyon bitirdiği geçen sezonda takımına 12 gol ve çok sayıda asistle katkı yapan futbolcu tüm lig maçlarında ilk 11’de oynamış sadece 24’ncü haftadaki Elazığspor maçında kart cezası nedeniyle takım arkadaşlarını yalnız bırakmıştı.

PTT 1. Lig’de horozların en fazla süre alan beşinci oyuncusu olan Recep süper ligde de aldığı formayı bırakmadı. Galatasaray ve Antalyaspor maçlarında 90 dakika sahada kalan Göztepe ve Konyaspor maçlarında ise oyunun son bölümünde çıkan Recep Niyaz, Kayseri deplasmanında forma şansı dahi bulamadı. Konyaspor maçındaki etkisiz oyununun futbolcuyu çok uzun bir süre sonra yedeğe çektiği konuşuluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..