REKLAMI GEÇ

Vefa gösterdi alacağını sildi

Vefa gösterdi alacağını sildi

2017-2018 sezonunda önce süresiz kadro dışı bırakılan daha sonra devre arasında takımdan gönderilen İsmail Haktan, alacağının faizi ve yargılama masraflarını bıraktı, ana parasını alarak Horozun önünü açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Ağustos 2019 Salı, 14:02

Yukatel Denizlispor’un takımdan kovarak gönderdiği ve büyük haksızlık ettiği İsmail Haktan Odabaşı ile yolu yeniden kesişti ama futbolcu intikam almak yerine kulübe destek oldu.

2017-2018 sezonu başında dönemin teknik direktörü Ali Tandoğan tarafından süresiz kadro dışı bırakılan devre arasında ise takımdan gönderildikten sonra ligde kalma savaşı veren Manisaspor ile anlaşan İsmail Haktan Odabaşı o tarihten bu yana tahsil edemediği alacakların bir kısmını silerek Denizlispor’a yardımcı oldu.

Yeşil siyahlı kurmaylar lisansa engel borçların ortadan kaldırılması için başlattığı hummalı çalışma kapsamında İsmail Haktan ile de görüştü. Futbolcu uzun süredir tahsil edemediği gecikme faizleri ve avukatlık masraflarını yeşil siyahlı kulüpten talep etmeyerek Denizlispor’un önünü açtı.
Galatasaray maçı öncesi tüm pürüzleri gideren yeşil siyahlı kulüp ise yeni transferlerine lisans çıkarma olanağı yakaladı.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin kulübe destek olan İsmail Haktan’a teşekkür ederek, “Zor bir hafta geçirdik. Tüm yönetim kurulu üyelerimiz canla başla gerekli parayı tedarik edip transfer yasağını kaldırmak için uğraştı. Kulübün borçlu olduğu herkesin borçları ödendi. İsmail Haktan Odabaşı ise herkesten farklı bir şey yaptı; alacak faizlerini ve avukat ücretini bağışlayarak destek oldu. Bu nedenle İsmail Hakkı Odabaşı’na gösterdiği vefa örneği için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..