REKLAMI GEÇ

Vega, Denizlispor’da

Vega, Denizlispor’da

Geçen yıl Bursa forması giyen Venezuela Milli Takım Kalecisi Renny Vega, Denizlispor’un daveti üzerine kente geldi. Kulüp kurmayları ile görüşen ve Vega, anlaşma olması halinde 3 yıllık imza atacak.

/ DENİZLİSPORHABER / 22 Temmuz 2008 Salı, 00:00

Tam adı Renny Vicente Vega Hernandez olan ve geçen yıl Bursaspor forması giyen Venezuelalı Milli Kaleci Vega, 29 yaşında ve < ?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />1.80 cm boyunda, 69 kg olan Vega, daha önce ülkesi Venezuela’da Nacional Tachira, FC Aragua ve Carabobo takımlarının formalarını giydi.

Vega, geçen yıl oynanan Kupa Amerika maçlarındaki başarılı performansının ardından Bursa tarafından transfer edilmişti. Geçen yıl Bursa’da başarılı bir performans gösteren ancak yeni sezon için düşünülmeyen Vega, 1+2 yıllık imza atmıştı.

Yönetim uzatma opsiyonunu kullanmayınca Vega serbest kaldı. Menajeri ile bugün Denizli’ye gelen ve Horoz kurmayları ile görüşen Vega, anlaşma sağlanırsa yarın (Çarşamba) kendisini 3 yıllığına Denizlispor’lu yapacak olan resmi sözleşmeye imza atacak.      

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..