REKLAMI GEÇ

Vega, imzayı attı

Vega, imzayı attı

Denizlispor, Venezuellalı futbolcu Vega Hernandez ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

/ DENİZLİSPORHABER / 23 Temmuz 2008 Çarşamba, 00:00

Denizlispor, geçtiğimiz sezon Bursaspor’da forma giyen Renny Vicente Vega Hernandez ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında yapılan sözleşmeyle resmen Denizlisporlu olan Vega, Denizlispor’da olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Slovenya’nın Hit Goritzia ve İtalya’nın Nacional Tachira, Deportivo Italchacao, Caracas F.C., DPVO Tachira, Udinese Calcio takımlarında forma giyen 29 yaşındaki file bekçisi, 2007-2008 sezonunda Bursaspor’da gösterdiği performansı ile beğeni toplamıştı. Vega’nın transferiyle ilgili değerlendirme yapan Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, “Vega, ülkesinin milli takımında da forma giyiyor. Umarım hem kendi milli takımında hem de Denizlispor’da forma giymeye devam eder ve bizim beklentilerimizi boşa çıkarmaz” diye konuştu.

Türkcell Süper Ligi 2008-2009 Sezonu Lig Fikstürü ile ilgili konuşan Başkan İpek, “İlk maçın Galatasaray’la olması bizim için pek bir şey değiştirmeyecek. Zaten Galatasaray ile eninde sonunda oynayacaktık. Ancak son maçın Beşiktaş ile olması biraz risk taşıyor. Umarım şampiyonluğa etki edecek bir karşılaşma yapmayız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..