REKLAMI GEÇ

VESELİ VE IVAN İÇİN PÜRÜZLER AŞILAMADI

VESELİ VE IVAN İÇİN PÜRÜZLER AŞILAMADI

Denizlispor’un radarına takılan Veseli ve Ivan’la maddi konularda anlaşma sağlanamadı. Bütçe disiplinini bozmak istemeyen Horozlar bu transferlerde ağırdan alıyor. Yeşil siyahlı kurmaylar alternatiflere yöneldi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Ağustos 2019 Perşembe, 11:28

Bu sezon yeniden kadro kuran Yukatel Denizlispor’da eksik bölgelere transfer çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda yeşil siyahlıların radarına takılan Empolili futbolcu Frederic Veseli ve Rapid Wienli Andrei Ivan ile görüşmeler gerçekleştirilmişti.

Her iki futbolcunun istedikleri ücret konusunda anlaşma sağlanamadığı öğrenildi.
Yıllar sonra süper ligde mücadele edecek olan Yukatel Denizlispor’da Başkan Ali Çetin ve yönetimi bütçe disiplinini bozmak istemiyor. Takım içindeki dengeleri gözeten Başkan Çetin her iki futbolcunun da Denizlispor’un istediği koşullarda takıma dahil edilmesi talimatını verdi. Buna karşın yapılan görüşmelerde ilerleme sağlanamadığı belirtiliyor.

Yeşil siyahlı kurmaylar Denizlispor’un son teklifini yaptığını futbolcuların ücrete sıcak bakmadığını söylerken diğer alternatiflere yöneldiklerini kaydetti.

Teknik ekibin  stoper, ön libero ve kanada takviye istediği Yukatel Denizlispor’da bu bölgeler için farklı futbolculara yönelindiği ve görüşmelere başlandığı kaydedildi.

Yeşil siyahlıların bu aşamadaki önceliğinin kondisyon ve kuvvet olarak hazır durumda olan futbolcular olduğu belirtiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..