REKLAMI GEÇ

Wescley, imzayı attı

Wescley, imzayı attı

Denizlispor, Brezilya’nın E.C. Crıcıuma takımında oynayan, 24 yaşındaki stoper Wescley Pına Goncalves’i 2.5 yıllığına renklerine bağladı.

/ DENİZLİSPORHABER / 31 Aralık 2008 Çarşamba, 01:00

Denizlispor, Brezilya’nın E.C. Crıcıuma takımından, Stoper Wescley Pına Goncalves’i transfer etti. 1.83 boyundaki 82 kilo olan futbolcu, Denizlispor’a gelmekten memnuniyet duyduğunu söyledi. Kulüp binasında bir toplantı düzenleyen Başkan Ali İpek, bu oyuncuyu geçen yıldan bu yana izlediklerini söyleyerek, “Bu sene devre arası boşta kalıyordu. Görüştük anlaştık” dedi. Başkan İpek ayrıca, devre arasında forvet, orta saha oyuncusu ve bir de kaleci alacaklarını ifade ederek, “Şu an, alacağımız yabancı orta saha oyuncusu ile el sıkıştık. İş imzaya kaldı, ancak ismini açıklayamam. 3–4 transfer yapacağız” dedi.

Geçen sezonu, sıralama olarak istedikleri yerde bitirdiklerinin, ancak puan olarak istedikleri yerde bitiremediklerinin altını çizen Başkan İpek, “Birinci devre zorlu geçti, ikinci devre de zorlu geçecek. Ekibimiz tam oturmadı. İkinci yarı daha oturmuş iyi bir ekiple mücadele edeceğiz. Düşünerek, hesaplayarak hareket ediyoruz” diye konuştu. Başkan İpek, bu seneyi kazasız belasız atlattıkları takdirde iyi yerlere geleceklerini belirterek, “Bizim borcumuz, vergi harici bu sene bitiyor. Artık önümüzdeki yılları hesaplıyoruz. Daha yukarılara oynayan bir takım yapacağız. Denizlispor bu şehir için nimettir. Herkes sahip çıksın. Branşlarımızda 1000 sporcumuz var. Denizli’yi spor kenti yapacağız. Önümüz aydınlık” dedi.

Krizin kendilerini teğet geçtiğini söyleyen Başkan İpek, krizin birçok kulübü kötü bir şekilde etkilediğini ancak kendilerini fazla etkilemediğini söyledi. Başkan İpek, “En az etkilenen kulüplerden biriyiz. Valimiz ve belediye başkanımız da yardımcı oluyor. Ama herkesin Denizlispor’a sahip çıkması gerekiyor. Herkesin önümüzdeki devrede Denizlispor’a sahip çıkıp desteklemesini istiyoruz. Denizli halkı ve taraftarlarımız Denizlispor’a destek versin” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..