REKLAMI GEÇ

YABANCI SORUNU ÇÖZÜLECEK

YABANCI SORUNU ÇÖZÜLECEK

Bu sezon görev alan bazı futbolcularının ödemelerini bitiren diğerlerini de planlayan yeşil siyahlı yönetim şimdi gözünü yabancı futbolculara çevirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Mayıs 2017 Çarşamba, 11:15

Denizlispor’da Başkan Mustafa Üstek ile birlikte kulübe ödeme disiplini de geliyor. Yeşil siyahlı kurmaylar artık yeşil siyahlı kulübü kendi işyerlerindeki gibi hassasiyetle yönetmeye çalışıyor. Özellikle mali disiplin konusunda ısrarcı olan Başkan Üstek ve ekibi ileride yeşil siyahlı kulübün önüne büyük külfetler getirecek ödeme düzensizliklerinden sakınıyor.

FUTBOLCULARIN ÖDEMELERİ YAPILIYOR
Denizlispor’da bu sezon görev alan futbolcuların alacaklarının önemli bir bölümünün ödendiği kaydedildi. Yaklaşık 3 milyon lira alacakları bulunan futbolculardan bir kısmı yeni sezon öncesi peşinatlarını da aldı. Yeşil siyahlı kurmaylar diğer futbolcuların da ödemelerini planladı.

ARTIK BELA İSTENMİYOR
Düşük alacakları tazminatlar, temsil ve dava giderleri ile devasa noktalara ulaşan yabancı futbolcu alacaklarına da artık çözüm geliyor. Başkan Mustafa Üstek zamanında ödenmeyerek büyük külfetlere neden olan bu tür olayların önüne geçmek için artık futbolcuların FİFA’ya gitmesini beklemeden masaya oturma kararı aldı. Üstek bu konuda; “Zamanında ödenmeyen paralar; tazminatlar ve faizler ile 5 kat fazla ödenmek zorunda bırakılıyor. Geçmişte bunun örneklerini gördük. Aynı süreçleri tekrar tekrar yaşamak istemiyoruz. Denizlispor’un sokağa atılacak bir kuruşu bile yok” diye konuştu.

ÖNCE PEROVİÇ MESELESİ ÇÖZÜLECEK
Devre arasında alacaklarını tahsil etmediği için kulübü terk eden ve Manisaspor ile anlaşan Peroviç konusuna öncelik veriliyor. Dönemin başkanı “Futbolcunun sözleşmesi var. Bir yere gidemez” açıklaması yapsa da Perovic, Manisaspor ile sözleşme imzalamış ve sezonun ikinci yarısında bu takımın formasını giymişti.

Başkan Mustafa Üstek futbolcu ile Denizlispor arasındaki para problemini çözmek üzere Profesyonel Futbol Şubesi’nden sorumlu Asbaşkan Ali Fırat’ı görevlendirdi.  Peroviç ile bir ön görüşme yapan Ali Fırat önümüzdeki hafta futbolcu ile bir araya gelerek ödeme planı çıkaracak. Futbolcu alacağında indirime gitmesi durumunda tüm alacaklarının tek seferde ödenmesi de gündemde. Yeşil siyahlıların eski futbolcusunun da anlaşma yapmaya sıcak baktığı kaydedildi.

ATİLLA DANİMARKA’YA GİDECEK
Yeşil siyahlıların eski futbolcularından Bairam Fetai’nin alacakları için de futbolcu ile temasa geçildi. Yaklaşık iki yıldır ödeme beklediğini fakat Denizlispor Kulübü’nden muhatap bulamadığını söyleyen futbolcu anlaşma yapmaya sıcak bakıyor. 2. Başkan Taner Atilla futbolcu ile bir araya gelmek için Danimarka’ya geçecek. Önümüzdeki hafta gerçekleşmesi beklenen bu görüşmede futbolcunun alacaklarında indirime gitmesi istenecek ve taksit yapılması sağlanacak.

LEOZİNHO VE ANMAR İLE DE GÖRÜŞÜLECEK
Alacakları ödenmeyen diğer yabancılar Leozinho ve Anmar için de temasa geçildi. Bu futbolcularla da anlaşma yolunu tercih eden yeşil siyahlı yönetim ödemeleri yük getirmeyecek taksitler haline dönüştürerek sorunu çözmek istiyor. Başkan Mustafa Üstek tüm yabancılarla sorunların çözülmesini isterken yeşil siyahlı kulübün bir daha puan silme ve transfer yasağı gibi tehditlerle karşı karşıya kalmasını istemediklerini kaydetti.

Diğer yandan daha önce alacağı yapılandırılan Bulgar golcü Genkov’a da bugün 29 bin Euro’luk taksidi yatırıldı. Futbolcunun yeşil siyahlı kulüpten iki taksit daha alacağı kaldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..