REKLAMI GEÇ

Yalçın: ‘Başarıya açız’

Yalçın: ‘Başarıya açız’

Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, gerek kendisinin gerekse oyuncularının başarıya aç olduğunu ifade etti.

/ DENİZLİSPORHABER / 21 Temmuz 2008 Pazartesi, 00:00

Hırs, teknik ve taktiği birleştirerek savaşacaklarını belirten Ali Yalçın, “Kimse bu genç kadroya yanılmasın. Çok can yakacağız” dedi. Yeni transferlerinde yerli ve yabancı oyuncuların yüksek kalitede olduğunu söyleyen Ali Yalçın, “Zamanla takım oturduğunda, daha iyi olacağız” diye konuştu.

Yabancı oyuncuların performanslarının yüksek olduğunu ifade eden Yalçın, tercüman olmamasına rağmen futbolcularla anlaştıklarını kaydetti. Yalçın, “Denizlispor tarihinde bir ilk yaşandı. Ligin başlamasına 3-4 hafta kala yabancı oyuncular geldi. Yabancı oyuncular çok profesyoneller. Disiplin onların özü olmuş. Her şey yolunda gidiyor. Birkaç takviye daha yapacağız” diye konuştu.

Isparta Davraz Kampı’nın iyi geçtiğini belirten Yalçın, bu sezon Denizlililerin heyecanlı maçlar izleyeceğini savundu. Kendilerinin içindeki müthiş coşkunun sahaya yansımasıyla, taraftarların da büyük heyecan yaşayacağını dile getiren Yalçın, “Bunun sinyallerini Davraz’da gördük. Pozisyona giren, gol atmayı seven bir takım olacağız. Bunun müjdesini şimdiden veriyorum” dedi.

Bu sezon, her zaman olduğu gibi savunma değil hücum oynayacaklarını belirten Ali Yalçın, “Rakip kim olursa olsun, ister içeride ister dışarıda bizim için fark etmeyecek” dedi. Maç boyunca rakibe belki 3-5 pozisyon verebileceklerini kaydeden Ali Yalçın, “Daha fazla pozisyon vereceğimizi sanmıyorum. Daha çok gol atacağımız için kazanan taraf biz olacağız. Oynayacağımız futbolla taraftar yerinde duramayacak. Artık taraftarların çekirdek yiyecek vakti olmayacak” diye konuştu.

Bu arada Denizli’ye dönen Yeşil Siyahlı Ekip, ayın 20’sine kadar çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek. Bu ayın 31’inde Kartepe’ye kampa gidecek olan Denizlispor, 15 Ağustos’a kadar hazırlıklarını burada sürdürecek. Bu arada Denizli Belediyespor ve Nazilli Belediyespor ile de hazırlık maçı yapılacak. 15 Ağustos’ta Denizli’ye dönecek yeşil siyahlılar iki günlük iznin ardından 17 Ağustos’ta Vestel Manisaspor ile yapacağı hazırlık maçı ile yeni sezona merhaba diyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..