REKLAMI GEÇ

YARIŞMACI BİR TAKIM KURULACAK

YARIŞMACI BİR TAKIM KURULACAK

Başkan Ali Çetin’in hedefi ilk 5 olarak belirlemesinden sonra Denizlispor yönetimi yeni sezona yarışmacı bir takım kurarak başlamak istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Mayıs 2019 Pazartesi, 10:40

Spor Toto 1. Lig  şampiyonu Denizlispor dün akşam Denizli Atatürk Stadı’ndaki şölende kupasına kavuştu. Coşku içindeki kutlamalarda konuşan Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yeni sezonda hedefi ilk 5 olarak açıkladı.

Yönetim olarak camiaya verdikleri şampiyonluk sözünü tuttuklarını kaydeden Çetin, “Verdiğimiz tüm sözleri tuttuk. Çok şükür şampiyonluk kupasını Denizli’ye getirdik. Süper ligde de hedefimiz ilk 5 içinde yer almak. Bu hedefi gerçekleştirmek için çalışacağız. Camiamıza söz veriyoruz” dedi.

Yeşil siyahlıların rotasını ilk 5 olarak belirleyen Başkan Ali Çetin yeni sezonda yarışmacı bir takım kurmayı hedefliyor. Çetin ve kurmaylarının kısa süre içinde transfer çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.

Denizlispor yönetimi ilk olarak Teknik Direktör Yücel İldiz ile masaya oturacak. Yeşil siyahlı kurmaylar dahasonraiç transferde bazı oyuncularla sözleşme yenilemeyi planlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..