REKLAMI GEÇ

Yasin Özpek başkanlığa vekalet edecek

Yasin Özpek başkanlığa vekalet edecek

Sportif başarısızlık ve yönetim krizlerinin ardından gelen istifalar önünü açtı, genç yönetici Yasin Özpek kongreye kadar kulübün başkanlığını yürütecek.

/ DENİZLİSPORHABER / 4 Ekim 2013 Cuma, 09:29

Denizlispor’da yönetim kurullarında ilk kez birkaç ay önceki genel kurulla görev alan işadamı Yasin Özpek’in yükselişi de hızlı oldu. Önce basın sözcülüğüne getirilen Özpek, Başkan Süleyman Urkay’ın istifası ile geçici kulüp başkanı olarak seçildi.

Yeşil siyahlı yönetim kurulu 30 Eylül günü yaptığı toplantıda olağanüstü kongre kararı almış fakat buna karşın Başkan Süleyman Urkay görevde kalmayı tercih etmişti. Türkiye Kupası’ndaki Manavgat yenilgisinin ardından görevinden istifa eden Urkay ile birlikte ona yakın yönetim kurulu üyeleri de kulüp görevlerinden istifa etmese de geri planda kalmayı seçtiler. Bu boşlukta toplanan diğer yönetim kurulu üyeleri Yasin Özpek’in başkanvekili olarak görevlendirdi.

Yasin Özpek; “Denizlispor markası artık zarar görsün istemiyoruz. Yaşanan ağır süreçler hepimizin moralini bozdu. Yeni hocamızla anlaştık. 21 Ekim’e kadar geçici olarak görevi yürütmem istendi. En iyi şekilde kulübü kongreye hazırlayacağız. Umarım yapılacak olan genel kurulda güçlü başkan ve güçlü bir yönetim kurulu oluşur” diye konuştu.

Yeşil siyahlıların Adanaspor karşısında üç puan alacaklarına olan inancını aktaran Özpek; “Adanaspor maçında şansın yanımızda olacağını düşünüyorum. Rakibi yenebilecek güçteyiz. Futbolcu arkadaşlarımız bu maça çok iyi konsantre oldular. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Bu maçtan 3 puan alarak üst sıralara doğru yükselişe geçeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..