REKLAMI GEÇ

YENİ MALATYASPOR 5 Y. DENİZLİSPOR 1

YENİ MALATYASPOR 5 Y. DENİZLİSPOR 1

Yukatel Denizlispor Malatya deplasmanında dağıldı. Dış sahada yenilgisi bulunmayan Horozlar bu kez kalesinde 5 gol gördü: 5-1.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Ekim 2019 Cuma, 22:28

Spor Toto Süper Lig’de Yukatel Denizlispor Malatya deplasmanına konuk oldu. Yeşil siyahlılar ön baskı ile başladıkları maçta istediklerini yapmakta başarılı olamadı. Oyun üstünlüğünü rakibine vermeyen ev sahibi 28’nci dakikada Jahovic’in penaltı sayısı ve 34’ncü dakikada Donald’un golü ile devreyi 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda Denizlispor aleyhinde bir penaltı kararı daha verildi. 60’da Jahovic bu atışı da gole çevirdi. 65’de Rodagella’nın golü Horozları biraz olsun umutlandırsa da gecenin ismi Jahovic 69’da bir kez daha sahne aldı. Guilherme’nin ortasını kafa ile gole çeviren futbolcu 90+2’de yine aynı oyuncunun pasında ceza alanında yerden düzgün bir vuruşla Horozları yıktı.
Karşılaşmanın son bölümünde sakatlanan Rodallega oyun alanını sedye ile terk ederken Denizlispor kalan dakikalar 10 kişi oynadı.
Yeşil siyahlılar karşılaşmanın hakemi Bülent Birincioğlu’na adeta ateş püskürdü. Her ikili mücadelede ev sahibi lehine faul çalan Birincioğlu 42’nci dakikadaki Denizlispor’un golünü ofsayt gerekçesi ile iptal ederken, var’da pozisyona inceleme gereği bile duymadı.

MAÇTAN DAKİKALAR :
15′ Sağ kanattan Rodallega’nın içeri kaldırdığı topa ceza alanı içinde Zeki kafa ile dokundu, top üstten auta çıktı.
19′ Barrow’dan aldığı topla ceza alanına giren Rodagella çizgiye indi, doğrudan kaleye vurdu kaleci Fernolle topu güçlükle çeldi.
23′ Serbest atışta Denizlispor ceza alanına kaldırılan topta Oğuz Yılmaz, Chebake’yi düşürdü. Hakem VAR incelemesi sonrasında penaltı kararı verdi.
28′ Jahovic penaltı atışında topu kaleci Stachowiak’ın soluna gönderdi ve takımını öne geçirdi 1-0.
34′ Baskı gören Sackey’in geri pasında araya giren Donald önce Sapunaru’dan topu kurtardı ardından karşı karşıya pozisyonda kaleci Stachowiak’ı avladı 2-0.
44′ Guilerme’nin kullandığı köşe vuruşunda arka direkte Sakıb’ın kafa vuruşunu kaleci Stachowiak kornere çeldi.
47′ Denizlispor ceza alanına kaldırılan topta Guilherme yakın mesafeden vurdu top auta çıktı.
53′ Zakarya’nın yerden içeri çevirdiği topu Robin Yalçın sektirdi, kaleye yönelen topu Fernolle güçlükle çeldi.
59′ Yeni Malatyaspor kontra atağında topla sol çaprazda buluşan Fofanaceza alanına girdi, kalesini terk eden Stachowiak oyuncuyu düşürdü ve hakem penaltı noktasını gösterdi.
60′ Topu başına geçen Jahovic’in vuruşu filelerle buluştu 3-0.
63′ Zakarya’nın sol kanattan orta şut karışımı vuruşu üst direkten oyun alanına döndü.
65′ Denizlispor hızlı hücumunda Aissati’nin defansın arkasına akıl dolu pasına aşırtma bir kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi 3-1.
69′ Guilherme’nin sağ kanattan yaptığı ortaya Jahovic kafa ile dokundu ve topu filelere gönderdi 4-1.
71′ Fofana’nın sürüklediği atakta ceza alanına hareketlenen Danold’ı topla buluşturdu. Onun yerden vuruşunu kaleci Adam Stachowqiak kornere çeldi.
72′ Rodallega’nın pasında ceza alanı ön çizgisi üzerinde topla buluşan Oscar’ın vuruşu kalecide kaldı.
90+2′ Sağ kanattan Guilherme’nin yerden pasında ceza alanı içinde toplu buluşan Jahovic düzeltip vurdu ve kaleci Stachowiak’ı bir kez daha avladı 5-1.

YENİ MALATYASPOR 5 DENİZLİSPOR 1
STAT: Yeni Malatya Stadı
HAKEMLER: Bülent Birincioğlu, İlker Takpak, Abdullah Bora Özkara
YENİ MALATYASPOR: Fernolle, Hadabe, Chebake, Sakıb Aytaç (84′ Erkan Kaş) Rabin Yalçın, Murat Yıldırım, Acquah, Donald (72′ Chaaleli) Fofana (73′ Buğra) Guilherme, Jahovic
YUKATEL DENİZLİSPOR: Stachowiak, Lopes, Oğuz Yılmaz, Zakarya, Sapunaru, Zeki Yavru, Murawski, Olcay Şahan (67′ Oscar) Sackey (46′ Aissati) Rodallega, Barrow (76′ Sacko)
GOLLER: 28′ (P) 60′ (P) 69′ Jahovic, 34′ Donald (Y. Malatyaspor) 63′ Rodallega (Y. Denizlispor)
SARI KART: Oğuz Yılmaz, Sapunaru, Lopes, Murawski, Olcay Şahan, Stachowiak (Denizlispor) Sakıb Aytaç, Chaaleli (Y. Malatyaspor)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..