REKLAMI GEÇ

YENİ TRANSFERLERDEN RAKİPLERE GÖZDAĞI

YENİ TRANSFERLERDEN RAKİPLERE GÖZDAĞI

Denizlispor’un yeni transferleri yeşil siyahlı kulüpte mutlu olduklarını söyledi, sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını kaydetti. Deneyimli isimler ligde Denizlispor’un küçümsenmeyecek bir rakip olacağının altını çizdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 4 Temmuz 2018 Çarşamba, 13:34

Denizlispor’da yeni sezon hazırlıkları Afyon kampı ile devam ediyor. Dün gazetecilerin sorularını yanıtlayan yeni transferler Deniz Vural, Burak Çalık, Gökhan Süzen, Himmet Ertürk ve Seddar Karaman Denizlispor’a geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Yeşil siyahlı kulübün yeni transferlerle birlikte daha da güçleneceğine değinen futbolcular, “Burada iyi bir atmosfer var. Hazırlıklarımız sürüyor. Bir an önce sezonun başmlasını bekliyoruz. Denizlispor rekabetin içinde olan bir takım olacak” dediler.

Yeşil siyahlıların deneyimli ismi Burak Çalık özellikle sosyal medyada Denizlispor taraftarlarının kendisi hakkındaki görüşlerini dikkatle takip ettiğini belirterek, “Bana büyük destek verdiler. Hepsine teşekkür ediyorum. Yapılacak olan transferlerle daha da güçlü bir takım olacağız. Ben de kendi adıma elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

Yeşil siyahlıların forvete aldığı Seddar Karaman ise yapılacak yeni bir golcü transferi ile bu alana rekabet geleceğine değinerek, “Rekabet artacaktır. Formayı kapmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

Denizlispor’a geri dönen Muhammet Himmet ise “Ben kendimi yeni transfer olarak görmüyorum. Evime geri döndüm. Başarılı olmak için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..