REKLAMI GEÇ

Yeni yardımcı Turmuş sahada

Yeni yardımcı Turmuş sahada

Denizlispor’da teknik direktörlüğe getirilen Yusuf Şimşek’in antrenörlük belgesi yeterli olmadığı için resmi olarak takımın başında sahaya Ümit Turmuş çıktı.

/ DENİZLİSPORHABER / 7 Ekim 2013 Pazartesi, 10:51

Yeşil siyahlıların büyük umutlarla anlaştığı Teknik Direktör Yusuf Şimşek görevinin başında olsa da resmi olarak takımın başında sahaya Ümit Turmuş çıktı. Şimşek’in antrenörlük belgesinin 1. Lig için yeterli olmadığı bu nedenle yardımcısı olarak göreve başlayan Ümit Turmuş’un evraklarının federasyona bildirildiği öğrenildi.

Yeşil siyahlıların yeni teknik direktörü ile ilk maçı olan Adanaspor karşısında da resmi olarak kulübedeki yetkili kişi Ümit Turmuş’tu. Bu nedenle maç öncesi ve sonrasındaki flaş röportajlarda ve basın toplantısında Ümit Turmuş yer aldı.

İzmirli 53 yaşındaki teknik adam ilk kez Balıkesirspor’un başında 1992 yılında teknik direktörlük kariyerine başladı. Daha sonra Aliağa ile anlaşan Ümit Turmuş sırasıyla Turgutluspor, Tavşanlı Linyitspor, Ankaragücü, Aydınspor, Bucaspor, Karşıyaka, Boluspor, Sakaryaspor, Altay, Elazığspor, Yozgatspor, Altay, Antalyaspor ve Karşıyaka takımlarında hocalık yada yardımcı antrenörlük yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..