REKLAMI GEÇ

YENİLER EKSTRA ÇALIŞIYOR

YENİLER EKSTRA ÇALIŞIYOR

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Denizlispor’da Teknik Direktör İldiz takıma yeni katılan yabancılarına ekstra çalışma yaptırıyor, takımın kalanına uyum sağlamalarına çalışıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 31 Temmuz 2019 Çarşamba, 11:07

İkinci etap kampını Afyon’da sürdüren Denizlispor ara vermeksizin lig hazırılklarına devam ediyor. Takıma sonradan katılan transferlerin kondisyon açığı ise ekstra çalışmalarla kapatılmaya çalışılıyor.

Yeşil siyahlılarda kampa dün katılan Oscar, Zakarya ve Murawski için teknik ekip özel bir çalışma programı uyguluyor.

Yeşil siyahlı takımın dün akşam gerçekleştirdiği antrenman yaklaşık iki saat sürdü. Ümraniyespor ile oynanan hazırlık maçında 90 dakika görev alan oyuncular idmanın tamamına katılmadı. Isınma ve düz koşu çalışması yapan bu oyuncular takımla birlikte 5’e 2 pas çalışmasında görev aldıktan sonra koşu ile antrenmanı tamamladı.

Takımın kalanı ise  dar alanda çift kale maç yaptı, taktiksel çalışmalara katılıp hücum varyasyonları üzerinde durdu.

Burnu kırık olan Zeki Yavru düz koşu ile idmanı tamamlarken yeni gelen transferler Zakarya, Oscar ve Mulawski akstra çalışma yaptı.

Yarın Göztepe ile hazırlık maçı oynayacak olan yeşil siyahlılar günü tek antrenman ile geçirecek. Takıma sonradan katılanların yine ekstra çalışma yapacakları öğrenildi. Bakary Sako ise kampa bugün katılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..