REKLAMI GEÇ

YÖNETİM BU İŞİ BİTİRECEK

YÖNETİM BU İŞİ BİTİRECEK

Denizlispor’da bayram sonrasına kalan Aissati ve Stachowiak transferlerini bitirmek için için yönetim harekete geçti. Yeşil siyahlı kurmaylar tatil sonrası imzaları art arda attırmak istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Haziran 2019 Cuma, 10:00

Süper ligin yeni takımı Denizlispor transferde istediği hamleleri şu ana kadar gerçekleştiremedi. Yeşil siyahlı kulüp sadece Kerem Can Akyüz ile sözleşme yenilediğini duyururken geçen sezon şampiyonluğunr önemli pay sahiplerinden kaleci Adam Stachowiak ve orta sahanın beyni İsmail Aissati ile de anlaşma zemini arıyor.

Her iki transferi de bayram öncesinde bitirme planı yapan yeşil siyahlı kurmaylar futbolcuların temsilcileri ile yaptığı görüşmelerde ilerleme kaydetmesine rağmen işi bitirememişti. Denizlispor transfer komitesi her iki futbolcunun transferini tatil dönüşü bitirmek istiyor. Denizlispor’da Başkan Ali Çetin önderliğinde bugün bir araya gelmesi beklenen yöneticiler her iki transfere odaklanacak ve taraftara hafta başında bu imzayı attırmaya çalışacak.
Denizlispor’un önceki sezon Balıkesirspor’dan aldığı 30 yaşındaki Faslı orta saha oyuncusu İsmail Aissati bu sezon 33 maçta forma giydi. Yine şampiyonlukta önemli paya sahip isimlerden birisi olan Polonyalı file bekçisi 32 yaşındaki Adam Stachowiak ise 32 maçta forma giydi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..