REKLAMI GEÇ

Yönetim Dayat hakkındaki kararı bugün verecek

Yönetim Dayat hakkındaki kararı bugün verecek

Denizlispor’da Serdar Dayat’ın görevine son verildiği yönündeki haberler doğru çıkmadı. Yeşil siyahlı yönetim bugün kararını verecek.

/ DENİZLİSPORHABER / 24 Eylül 2013 Salı, 10:51

Alınan başarısız sonuçların ardından gözler Teknik Direktör Serdar Dayat’ın üzerine çevrilmişti. Dayat’ın görevden alındığı yönündeki haberler ise sosyal medyada yer almış fakat bu haberlere Denizlispor cephesinden doğrulama gelmemişti.

Dünü İzmir’de gçiren Teknik Direktör Dayat ise gerekirse istifa edebileceğini açıklamıştı. Bugün yeşil siyahlı kurmaylar ile bir araya gelecek olan Serdar Dayat hakkında son kararın çıkması bekleniyor.

GÖNDERİLMESİ GÜNDEMDE DEĞİL

Buca yenilgisinden sonra da aynı konu gündeme gelmiş Futbol Şubesi yöneticileri Teknik Direktör Dayat ile acil bir toplantı yapmıştı. Bu toplantıda teknik direktör değişikliğine ilişkin bir karar çıkmadığı gibi Asbaşkan Hikmet Çelikkol “Teknik direktörümüzün gönderilmesi gündemimizde yok” açıklaması yapmıştı. Fakat bu günkü toplantıdan nasıl bir karar çıkacağı bilinmiyor. Yönetimin teknik direktör değişikliğine sıcak bakmadığı gelen haberler arasında.

YARDIMCILARINDAN ŞİKAYETÇİ

Diğer yandan kulübe yakın kaynaklar Teknik Direktör Serdar Dayat’ın yardımcılarının performansından şikayetçi olduğunu söylüyor. Kaynaklar, yardımcı antrenörlerin Dayat’ın çalışmalarına katkı koymadığını, paylaşımcılığı seven teknik direktörün projelerine katılım göstermediklerini iletiyor. Dayat’ın da yakın çevresine bu konuda sık sık şikayet ettiği biliniyor.

OLACAKLARI GÖRMÜŞTÜ

Teknik Direktör Dayat’ın yapılan transferlerden de şikayetçi olduğu ve takımı ligde şampiyonluk mücadelesi vermek için yeterli görmediği konuşuluyor. Bir açıklamasında takımın düşmeme mücadelesi verebileceğini ima eden Dayat’ın tespitleri de süreç içinde doğrulanıyor.

YÖNETİMİN YEDEK PLANI HAZIR

Yeşil siyahlı yönetimin Dayat’ın istifa etmesi durumunda yedek planının da hazır olduğu belirtiliyor. Şimdiden bazı teknik adamlarla iletişime geçen Başkan Urkay yönetiminin olası bir istifada bir hafta içinde takıma yeni bir hoca atayacağı konuşuluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

YİĞİDO   -  Bağlantı 24 Eylül 2013, 13:26

YÖNETİMİN YEDEK PLANI NE ACEP HADİ GARİİİİİ GİTTİ TAKIM DESENİZE ŞUNA ?..

sanchez el turco   -  Bağlantı 24 Eylül 2013, 13:04

Denizlispor Kurtulus Forumu : Denizlisporumuz tarihinin en kotu zamanlarini gecirirken , biz denizlisporlUlar artik ne gerekiyorsa yapmak zorundayiz. Biz Yesil Cephe olarak sadece Denizli tribunlerinde degil , Turkiye tribunlerinde avangard bir durusa sahibiz. bu gune kadar cilingir sofralarinda konusuldu bu takimin kurtulusuu ve gorduk ki hep yalanlar soylendi. Denizlispor bu sehirde yasayan halkin takimidir. Bizim yapmamiz gereken sokak forumlari olusturup kurtulusu halkimizla bir saglamak olacaktir. Bu oneriyi iyi dusunun ! Sokakta yapmamiz hem birilerini utandiracak , hem halkimiza ulasmamizi saglayacak.. Kurtulus yesil cephelilerin sevdasiyla olacak !