REKLAMI GEÇ

YÖNETİM SOSYAL MEDYAYA TAKILDI

YÖNETİM SOSYAL MEDYAYA TAKILDI

Eskişehirspor maçı öncesi bazı rakip takım taraftarlarının sosyal medyadaki paylaşımları Denizlispor yönetimini endişelendirdi. Yeşil siyahlı kurmaylar sağduyu çağrısı yaptı, tedbir alınmasını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Şubat 2019 Çarşamba, 15:43

Spor Toto 1. Lig’de son iki maçını kazanarak alt sıralardan kurtulan Eskişehirspor, pazartesi günü lider Denizlispor’u konuk edecek.
Siyah kırmızılıların muhteşem taraftarı da zorlu maçı sabırsızlıkla bekliyor. Buna karşın sosyal medayada bazı Eskişehirspor taraftarlarının kin ve nefret içerikli paylaşımları endişe yarattı. Giderek artan bu tür paylaşımlar karşısında Denizlispor yönetimi de bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Gelişmeleri endişe ile takip ettiklerini söyleyen yeşil siyahlı kurmaylar sağduyu çağrısı yaptı.

Denizlispor taraftarlarına yönelik saldırı ve intikam çağrısı yapılan paylaşımları, tahrik edici olarak değerlendiren Denizlispor yönetimi tüm Eskişehirspor taraftarlarını sağduyulu davranmaya davet etti. Yapılan açıklamada; “Maç öncesi ve sonrası iki takım taraftarının dostluk içinde maç heyecanını yaşamasını istiyor, olası provokasyonlara karşı sakin kalarak her iki takım taraftarının da olgunluk göstermesini bekliyoruz.

Unutulmamalıdır ki, sporun ruhuna aykırı yaşanabilecek olan herhangi bir saha içi ve saha dışı olayı her iki kulübede büyük zararlar verecektir. Bu bağlamda taraftarlarımızın Denizli’de ve deplasmanda oynayacağımız maçlarda istenmeyen olaylara sebebiyet vermemesi kulübümüz açısından son derece önemlidir. Büyük Denizlispor taraftarına, her zaman olduğu gibi gerekli hassasiyeti göstererek Türkiye’ye örnek olacak bir yaklaşımla takımımızı destekleyeceği için şimdiden teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..