REKLAMI GEÇ

YÖNETİM YOL HARİTASINI BELİRLEYECEK

YÖNETİM YOL HARİTASINI BELİRLEYECEK

Yeşil siyahlı yönetim yarınki toplantısında yeni teknik adam ve transfer konularını masaya yatıracak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Haziran 2018 Pazartesi, 10:17

Denizlispor’da gündem teknik adam ve transfer. Yeşil siyahlılarda Başkan Mustafa Üstek ve kurmayları bazı teknik adamlarla bir araya gelse de istediği sonucu alamadı.

Teknik direktör konusunda aceleci olmak istemeyen Başkan Mustafa Üstek’e bazı yönetim kurulu üyeleri belirledikleri teknik adamın takıma kazandırılması için baskı yapıyor. Buna karşın geçen sezonki gibi lig yarışı içinde üç teknik adamla birden çalışmak istemeyen Başkan Üstek sezon başında iyi bir ismi takımın başına getirme planları yapıyor.

Bu sezon sıkıntı yaşamak istemeyen Başkan Mustafa Üstek hem kendini kanıtlamış ve başarı isteyen hem de ekonomik olarak kulübü fazla yormayacak bir teknik ekiple anlaşmanın planlarını yapıyor.

SALI GÜNÜ TOPLANACAKLAR
Diğer yandan ilk kez görev dağılımı için toplanan Denizlispor yönetimi yarın akşam haftalık olağan toplantıda biraraya gelecek. Bu toplantıda teknik adam konusu başta olmak üzere transferler ve kulübün mali politikası masaya yatırılacak.

Başkan Mustafa Üstek yaptıkları girişimler hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi verecek. Yöneticilerden teknik adam konusunda görüş alacak olan Başkan Üstek, futbolcu transferlerine ilişkin de çalışmaları paylaşacak. Başkan Üstek bu toplantıda yönetim kurulundan kulübe kazandıralacak kaynak konusunu da görüşecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Fikret Kocaman   -  Bağlantı 4 Haziran 2018, 13:02

Değerli yön.krl.üyeleri transferde Denizlili topcularımıza ağırlık verirseniz taraftar olarak çok mutlu olacağız.Recep Niyaz,Oğuzhan Berber,Muhammet Himmet,Tugay Kaçar ve nice tecrube kazanmış alt yapımızdan yetişen topcularımıza imkan sağlanmalı.