REKLAMI GEÇ

Yönetimden kritik zirve

Yönetimden kritik zirve

Denizlispor yönetimi salı akşamı hem ligin değerlendirileceği hem de kongrenin masaya yatırılacağı kritik bir toplantı yapacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Mayıs 2018 Pazar, 17:29

TFF 1. Lig’de sezonu Boluspor yenilgisine rağmen 38 puanla 15’nci basamakta tamamlayan Denizlispor düşme hattının bir basamak üstünde yer alarak ligde kalmayı başardı.

Sezona transfer yasağı ile başlayan ve ligin ilk altı haftasında galibiyet göremediği gibi sadece bir puan toplayabilen yeşil siyahlılar teknik direktör değişiklikleri ile kötü gidişine çözüm bulmayı başardı. Devre arasındaki transferlerle bütçesini aşan yönetim uzun haftalar boyunca düşme hattında yer alan yeşil siyahlı takıma inancını kaybetmedi ve sezonu ligde kalarak tamamladı.

Başkan Mustafa Üstek ve yönetiminin bundan sonra izleyeceği yol ise tüm camia tarafından merak ediliyor. Yeşil siyahlı takımda pek çok futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitti. Yeni sezon öncesi hedefin belirlenmesini ve iç transfer görüşmelerinin başlamasını isteyen yeşil siyahlı taraftarlar da yönetimden devam kararı vermesini bekliyor.

Salı akşamı Başkan Mustafa Üstek önderliğinde toplanacak olan yeşil siyahlı kurmaylar kritik bir toplantı gerçekleştirecek. Takıma primlerle birlikte yaklaşık 3 milyon lira borcu bulunan Denizlispor’da alacakları taksitlendirilen yabancı futbolcuların da ödeme dönemleri geldi.

Denizlispor yönetimi sözleşmesi biten Teknik Direktör Fatih Tekke ile devam edip etmeyeceği yönünde de karar verecek.

Ay sonunda olağan kongresini gerçekleştirecek olan Denizlispor’da yönetimin salı günkü toplantıda kongre kararı da alması bekleniyor.

Diğer yandan Başkan Mustafa Üstek’in mevcut şartlarda aday olmayı düşünmediği kaydedilirken, şehirden gelecek destek ile bu kararından vazgeçebileceği belirtiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..